17 Responses

 1. nakita's first libary
  nakita's first libary at |

  Ik ga akkoord met het schrijven van een recensie voor je blog. Ik zal het boek niet door verkopen omdat ik dat zelf ook niet vind kunnen. Ik deel hem via fb en volg je op Facebook, helaas heb ik geen twitter dus dit is het wel 🙂 ben heel benieuwd welk boek het is!

  Groetjes nakita

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   😀

   Reply
 2. Miss Aislynn
  Miss Aislynn at |

  Leuk! Ik wil wel meedoen 🙂 Heb je ook geliked op facebook. Uiteraard plaats ik de recensie ook op mijn eigen blog dan 🙂 Ben benieuwd naar het boek! (Maak je dat ook bekend hier, als het gewonnen is?)

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Hi Miss Aislynn, Leuk dat je mee doet!
   Ja, ook dat maak ik bekend dan, zelf zou ik dat ook willen 😛

   Reply
   1. missaislynn
    missaislynn at |

    Ok, super 😀 Ik ben namelijk erg benieuwd over welk boek het gaat 😉

    Reply
 3. rozemarijn
  rozemarijn at |

  Hoooi,
  Ik doe natuurlijk mee.
  Ik zou graag willen winnen want ik hou van verassingen!
  Dit is een van de beste dingen gecombineerd! Boek verassing! Lijkt me super leuk!

  Groetjes Rozemarijn

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Een verrassing vind ik ook leuk, en ik had het eerder voorbij zien komen en ‘k vond het idee erg leuk dus. ik dacht ik aap even na!

   Reply
 4. Christina Brouwers
  Christina Brouwers at |

  Leuke actie! Ik sla even over maar veel succes!

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Geen probleem en dankjewel!

   Reply
 5. Sims's Cup Of Tea
  Sims's Cup Of Tea at |

  Ik vind het wel spannend dat we nog niet weten welk boek het is. Ik doe graag mee zodat ik er een recensie van kan delen op mijn eigen blog. Ik ben van plan om meer te lezen en nieuwe schrijven en boeken te ontdekken!

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Goed idee Simone! Er zijn nog zoveel goede ( sommige ook minder goed) boeken en auteurs te ontdekken!

   Reply
 6. Daniëlles Boekenhoek
  Daniëlles Boekenhoek at |

  Oehw ik doe graag mee. Uiteraad krijg je van mij een recensie ervoor in de plaats 🙂
  Ben wel erg benieuwd welk boek het is!

  Reply
 7. Mireille Muls
  Mireille Muls at |

  vindt dit een superleuk idee, ben gek op verrassingen dus laat er maar eentje komen

  Reply
 8. Tanneke
  Tanneke at |

  Oe spannend. Ik doe heel graag mee aan deze winactie. En….ik beloof dat je van mij een recensie zult krijgen mocht ik het boek winnen. Heel benieuwd welk boek het is. Waar gebeurd…rood…320… dagen??? Zegt me nog even niets.

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Het slaat allemaal op het boek, de uitgeverij en de auteur 😛

   Reply
 9. omastien
  omastien at |

  Ik doe heel graag mee, ik hou wel van verassingsboeken. Ik ben nu al nieuwsgierig 🙂

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Hi Christine,
   Nog even geduld 😛

   Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.