Deurtje 16! December = Adventskalender!

16
Vandaag is deurtje 16! Met een spannende inhoud. Al hoewel, het ligt er aan wat je spannend vind! Ieder geval kan het wel spannender worden want ook hierbij hoort een win-actie!

Het deurtje van vandaag gaat over een boek van Lily Frank! Dit is niet haar echte naam maar een pseudoniem! Dit omdat ze onder haar echte naam andere soort boeken schrijft en ze niet wil dat iemand van een jongere leeftijd per ongeluk het verkeerde genre onder ogen krijgt.

Lily werd zogezegd geboren met hartjes in haar ogen. Ze had en heeft een liefde voor prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren.
Als een tiener ontdekte ze de bekende en romantische leesserie Tina Topper en dit maakte voor haar de weg vrij voor het schrijven van romantische verhalen.
Als volwassenen droomt ze nog steeds van prinsen, ridders en brandweermannen.

Lily woont in haar eigen kasteel in de Flevopolder, samen met haar eigen (ex)brandweerman! In haar eigen torenkamertje komen haar verhalen op papier.
Lily Frank studeerde Communicatie en in het dagelijkse leven werkt ze, hoe kan het ook anders, als vertegenwoordigster voor een uitgeverij!

Eén van de boeken die Lily heeft geschreven is ‘Kriebels op glad ijs.’ Dit boek mocht ik van haar recenseren en aan het einde van de rit kunnen jullie ook een exemplaar winnen! Je kan mee doen tot aan het einde van de adventskalender!

Waar gaat ‘Kriebels op glad ijs’ over?

16

”Het klonk zo leuk, toen Isa’s tweelingzus het haar voorstelde; een weekendje snowboarden met vriendinnen. Maar wie had verwacht dat snowboarden zo verschrikkelijk moeilijk zou zijn? Als Isa tijdens een angstig moment letterlijk en figuurlijk valt voor de koele snowboarder Fedde, lijkt het rampzalige weekeinde eindelijk rooskleuriger te worden. Helaas is Feddes beste vriend Kristan nog kouder dan een ijsklontje… Waarom heeft hij zo de pik op haar?
Isa opent de jacht op de knappe Fedde. Lukt het haar om zijn hart te verwarmen en om dat van Kristan te ontdooien?

Zodra er kriebels in het spel zijn, begeef je je op glad ijs!”

Dat beloofd wat! Voordat we door gaan naar mijn recensie. Lijkt dit boek je ook leuk?
Dit keer maak je kans op een E-book van ‘Kriebels op glad ijs’!

Wat moet je doen? Like de pagina van Lily Frank en plaats hier down below een comment om te laten weten dat je mee doet! Thats it!

 

Mijn mening:
Allereerst wil ik Lily bedanken voor het E-bookexemplaar dat ik hiervoor te lezen kreeg.
Het verhaal nodigt met de flaptekst je uit om te gaan lezen! En dat is voor mij een goed pluspunt. Helaas heb ik soms last van het vooroordeel dat Nederlandse schrijvers wat minder goed zouden zijn dan de buitenlandse collega’s. Ook dit boek deed mij weer beseffen dat het een vooroordeel is!
Wel is het te merken dat de auteur van oorsprong Nederlands is en gebruikt ze wat minder bloemige taal dan je gewend zou zijn in de bouquetreeks.
Ook vind ik op sommige plekken de snelheid een beetje te snel. Gezien de 72 bladzijdes was er die ruimte wel aanwezig naar mijns inziens. Dit had het verhaal denk ik ook verbeterd omdat er dan meer ruimte was voor spanningsopbouw. Dit voelde nu voor mij ietwat afgeraffeld. Maar het verhaal vind ik erg leuk en origineel en vond ik het vooral erg jammer dat het al zo snel voorbij was! Ook het feit dat de hoofdpersoon een boekenliefhebber is prima in het verhaal verwerkt. Haar gevoelens over boeken zijn echt heel goed beschreven en levensecht! Ook de spannende scene is erg origineel! Echt dit heb ik nog nooit eerder zo tegengekomen en originaliteit scoort voor mij altijd erg hoog!

16

Titel: Kriebels op glad ijs
Auteur: Lily Frank
Uitgeverij: TintelingRomance 
Vertaling: N.V.T.
Uitgave: 29 januari 2015 — 72Blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 16-12-2015
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

14 Responses

 1. Lore
  Lore at |

  Ik doe mee! 😀 Superbenieuwd naar het boek.

  Reply
 2. Anneke
  Anneke at |

  Heb de pagina geliked en doe mee met deze leuke winactie.

  Reply
 3. Ellen
  Ellen at |

  Klinkt al spannend, ik doe dus graag mee. Pagina van Lily Frank uiteraard geliked want ik ben wel nieuwsgierig naar meer werk van haar

  Reply
 4. Sylvia
  Sylvia at |

  Graag waag ik een kansje! Heb de pagina ook geliked.

  Reply
 5. Saskia
  Saskia at |

  pagina geliked want ik wil graag een kansje wagen. Het lijkt me een heerlijk boek om met de kat op schoot en onder een dekentje op de bank in één keer uit te lezen

  Reply
 6. simona
  simona at |

  Ja ik doe graag mee, de pagina heb ik geliked (en nu maar duimen)

  Reply
 7. Kriebels op glad ijs - Lily Frank - FollowMeMove

  […] recensie was en is onderdeel van December = adventskalender 2015 en is te vinden onder Deurtje 16! Wil je kans maken op een exemplaar? Tot kerst 2015 maak je […]

 8. Isabel
  Isabel at |

  Ik doe graag mee!

  Reply
 9. Will
  Will at |

  Super, ik doe graag mee.

  Reply
 10. Esther Vonk
  Esther Vonk at |

  Het kriebelt van nieuwsgierigheid!

  Reply
 11. Gea van der Hoff
  Gea van der Hoff at |

  jippie leuke actie, ik doe mee!
  Fijne avond

  Reply
 12. Judy
  Judy at |

  Leuk, ik doe graag mee.

  Reply
 13. Jacqueline de Waal
  Jacqueline de Waal at |

  Lijkt me echt heel erg leuk doe graag mee!

  Reply
 14. Anton van Alphen
  Anton van Alphen at |

  Ik doe ook mee

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.