Spaarprogramma’s

Iets wat ik al jaren doe, maar ook een hele tijd ‘vergeten’ ben.
Dit zijn vier programma’s waarmee je geld kan verdienen. Nee geen honderden euro’s per jaar. Of beter gezegd dat kán wel.
Als je iets koopt via de site’s. (Maar dat doe ik niet.)
Ik heb mij aangemeld. En dan krijg je emailtjes. Daar klik je dan op. Mailtje gooi je weg. En zodra internet is geopend en de pagina is geladen, klik je die ook weg!
Lezen mag natuurlijk altijd, soms staan er echt leuke dingen in.

Ik verzeker je, deze programma’s zijn goed en betalen ook echt uit! Het bedrag verschilt per programma!

En ik ben eerlijk, als jij nu lid word, volgens deze links, krijg ik ook een paar puntjes meer en Jij krijgt ook een welkomstbonus! Dat is ook wel leuk toch?
Iedergeval het is niet veel werk, om elke dag een paar mailtjes te klikken en je krijgt er dus ook wat voor terug. Komt jou droomreis toch iets dichterbij. Of dat ene boek wat schreeuwt om gekocht te worden of die ene film die je wilt zien!
Voor de nieuwelingen onder ons vertel ik je per programma wat dingetjes. Om lid te worden van een spaarprogramma dan klik je op de roze linkjes!

 

Jiggy
Bij jiggy krijg je emails en die staat ook in de mailbox op de site. In die box staan soms extra mailtjes die je niet krijgt in je eigen mailprogramma! Handig om te weten!
Er zijn verschillende spelletjes te spelen, maar oppassen sommigen kosten ook Jiggies! Jiggy heeft spelletjes op Facebook en vooral tijdens feestdagen dus kijk dan extra goed.

 

 

Aanbiedingen bij webshops
Nadat je je hebt aangemeld, vul je je profiel in, daarvoor krijg je ook clix! Belangrijk dus.
Dan heb je nog een loterij. Rustig maar. Het is gewoon elke dag een klikje doen en elke zondag op maandag. maak je kans op een prijs. En die prijs is een hoeveelheid clix.
Er zijn andere spelletjes maar dan moet je eerst clix inleggen en tenzij je het antwoord heel zeker weet is het geen goed idee, want het kost meer dan het op levert.
Euroclix gaat best snel en hoe langer je wacht, ookal kan je inwisselen. Dan krijg je meer geld voor je clix. Maar je kan clix ook inwisselen voor producten.  Euroclix is de enigste die niet de mails op de site zet, dus de mails moet je daadwerkelijk in je mailprogramma klikken. De houdbaarheidsdatum van de mails is heel verschillend!
Ook zijn een deel van de mails onderzoeken. Sommige zijn leuk en je krijgt er dus extra clix voor.

 

Waarde van je Clix

1.000 Clix  is € 10,00
2.000 Clix  is € 25,00
3.000 Clix  is € 37,50
4.000 Clix  is € 50,00
5.000 Clix  is € 70,00
10.000 Clix  is € 150,00
20.000 Clix  is € 325,00
50.000 Clix  is € 850,00

 

 

Qassa
Was eerst bekend als Moneymiljonair! Ook hier aanmelden en je profiel invullen! Hier voor krijg je dus ook QOINS.
Braaf je mails klikken, maar hier heb je ook een mailbox waar je ze makkelijk kan klikken.
Je hebt per mail, 7 dagen om te klikken, daarna ben je te laat. Per dag kan je gratis één spelletje spelen, daarna betaal je coins. Ben je heel goed in een spelletje kan je dus veel coins winnen. Ook is er een bingo kaart. één krijg je gratis en als je elke dag inlogt, kan je de ballen afstrepen. Enkel als je meer kaarten koopt kan je een vergeten dag afstrepen.
Ook bij Qassa zijn onderzoeksmails. De tijd die er bij staat vermeld, vind ik vaak errug kort. Reken zeker maar het dubbele. Ook hier zitten leuke bij. Over muziek, radio, reclames etc.

Ook Qassa heeft extra dingen met feestdagen, opletten dan!

 

Geldrace
Dit programma ben ik nog het kortste mee bezig en benodigd ook het meeste werk.
Na het aanmelden en inloggen. Krijg je een midden scherm met 4 mogelijkheden. Schenken, Puzzelen, Gratis en Klikken.

Klikken is dus klikken. En dan heb je links nog een vakje met verschillende categorieën daar ga je langs. en klik je op alles.
Dan puzzelen. Regelmatig staan daar 2 puzzels. Erg simpel meestal.
Schenken lijkt me logisch en dan Gratis.
Daar kan je dingen doen en krijg je dus punten, maar lees wel even goed wat je in ruil moet doen. Nieuwsbrieven kan altijd je blijft even lid en dan meld je jezelf weer af.

Heb je nog vragen? Stel ze mij of aan de servicemensen van de site’s. Die weten veel meer dan ik.
Om lid te worden klik je op de roze linkjes!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.