Dag #13 Adventskalender 2016

Dag #13

Vandaag wordt er alweer een boek weg gegeven!  Dus merk ook Dag #13 als een fijne dag! Je bent echt op een blog van een boekennerd, dus ja boekenliefhebbers worden hier gelukkig!

Greetje van den Berg schrijft ontzettend veel! Zij heeft al meer dan 5o boeken geschreven en de 50ste kan jij winnen. Het is een vervolg van haar debuut, die ze 30 jaar geleden schreef! Hoe vaak komt dat voor? Geniet van de Oostenrijkse bergen! Plus als jij wint dan win je meer dan enkel het boek! Maar wat, dat blijft nog even een verrassing!

Dag #13

Wat moet je doen:
Schrijf je in op de nieuwsbrief van Greetje, gebruik hetzelfde emailadres als in de comment.
# Like de pagina van Greetje van den Berg.
# Welke boeken heb jij van Greetje al gelezen en vond je het leukst?
# Meedoen kan t/m 26 December!
# Delen wordt erg lief gevonden.

Tot morgen!

12 Responses

 1. Mariska Zonneveld
  Mariska Zonneveld at |

  Weer een ontzettende toffe prijs! Ik vind de boeken van Geertje heerlijk om te lezen, fijne schrijfstijl ook! Ik heb toevallig “gouden bergen van Tirol” ook gelezen! (Wel een tijd geleden) Ik vond Rafaela’s dochter en het vervolg daarop erg mooi en aangrijpend! Ik zou dit boek ook erg graag willen lezen!!

  Reply
 2. Ans Sier
  Ans Sier at |

  Deze auteur is mij onbekend dus ik zou graag een boek van haar lezen. Ik loot graag mee.

  Reply
 3. tamara
  tamara at |

  Ze is een fantastische schrijfster. Heb super veel van haar boeken gelezen.

  Heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Kan haar alleen niet volgen via Facebook omdat ik dat niet heb.

  Reply
 4. Mireille Muls
  Mireille Muls at |

  prachtige cover!! nog geen boeken van haar gelezen, ken haar nog niet

  Reply
 5. Gonny Mijnen
  Gonny Mijnen at |

  Ik heb nog geen boek van haar gelezen. Ik doe graag mee om kennis met haar te maken.

  Reply
 6. Anne-Wil Kraan
  Anne-Wil Kraan at |

  ik ken haar nog niet, dus ik heb nog geen boeken van haar gelezen. voorkant en de titel spreekt me wel erg aan

  Reply
 7. Gerda
  Gerda at |

  Ik heb al zoveel gehoord en heb dus pas 5 boeken hier in de kast staan die heb ik gekregen na iemands overlijden, die mij dierbaar was. Dus ik ga ze nog lezen, want dat is wat ik het liefste doe!
  Zo ook Rafaela’s dochter en die lijkt me echt heel mooi.

  Reply
 8. Heleen van der Velde
  Heleen van der Velde at |

  Ik heb nog geen boek van Greetje gelezen. Leuk dat ze een vervolg op een debuut van lang geleden schrijft. Daar begin ik graag mee! En iemand die al 50 boeken “slaagt” moet ik echt gaan lezen!

  Reply
 9. nakita
  nakita at |

  ik doe graag mee. ik heb nog niks gelezen en eigenlijk nog nooit van deze schrijfster gehoord dus ben erg benieuwd!

  Reply
 10. Miekske Dingens
  Miekske Dingens at |

  Hoi! Ik hoop dat ik mag meedoen voor mijn moeder, ik weet dat ze onder andere graag de boeken van Greetje leest en dat ze zelf een heleboel boeken er van heeft. Gezien ze de laatste tijd wat minder tijd heeft gehad om te lezen, weet ik dat ze het wel onwijs leuk zou vinden, mocht ik haar kunnen verrassen met een nieuw en meenemend boek (even wegdromen).

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.