Mijn meest geliefde en meest gehate heldinnen -TAG

Nou ben ik niet zo van de TAG’s maar de laatste tijd komen ze op fb en instagram weer wat meer voorbij en jahoor ik ben ook weer een keer de gelukkige. Zolang het niet elke week is doe ik graag mee! Eens kijken welke heldin ik op kan vissen.
Dit keer dus;

Ik werd door Melissa van Melissasbookworld gevraagd deze Tag in te vullen. Maar wow hee. dit is voor mij een moeilijke tag. Maar ik ga het proberen. Door het lezen van Melissa’s antwoorden kreeg ik het gevoel dat het een tag is voor YA etc. Maar ik lees dat genre wel, maar niet heel veel met sommigen vergeleken. Ik zal mijn bovenkamer eens laten kraken.

 

#1. Met welke heldin zou je wel van plaats willen ruilen?
Hmm. Veel heldinnen krijgen een gigantische hoeveelheid shit over zich heen. Ik ga voor iemand die sterk is en die heel shit heeft gehad in het verleden en nu ontzettend sterk is. Het is Eve Dallas van J.D.Robb.

#2. Aan welke heldin heb je zo’n haat dat je haar het liefst van een klif zou willen duwen in de hoop dat haar val wordt ‘gebroken’ door puntige rotsen?
euhm sorry, ten eerste vind ik de zin erg heftig en ik heb nog niet zo’n hekel gehad aan een heldin dat ik dat zou willen doen.

3. Welke heldin laat je volledig koud?
Euhm, ik weet echt niemand… Ik ga alle boeken langs die ik heb gelezen, maar ik weet echt niemand.

#4. Een heldin die je tegen je verwachtingen in toch leuk vond?
Euhm. Even denken. Het probleem is dus gewoon dat ik altijd de boeken lees die ik leuk vind.
…En eentje waarvan je verwachtte haar leuk te vinden, maar het tegendeel waar bleek te zijn?
Oke ik heb wel boeken waarvan ik soms de hoofdpersonage minder leuk is dan gedacht. Maar dat zijn dan geen heldinnen…

 

#5. Vrouwelijke sidekick die interessanter was dan de heldin?
Euhm ik heb geloof ik niet zo’n boek gelezen…

#6. Een heldin waarmee je bevriend zou willen zijn?
Oh eigenlijk wel met alle. Katniss, Eve Dallas, ze zijn alle op hun eigen manier zo sterk!

 

#7. Welke heldin moet onderhand eens een keuze maken tussen de mannen in haar love-triangle?
Nu Katniss moest gewoon duidelijk zijn van wie ze als man hield en van wie ze hield als familie. In het begin gaf ze ook aan dat ze helemaal niet van iemand wilde houden.

#8. Een ‘bad-girl’ heldin…
Oehps ik ben echt slecht in deze TAG.

#9. Een ‘good girl’ Heldin…
Famke van de Duiventil-serie! Ze red zo bad- ass iemand van een slagaderlijke bloeding!

#10. Je heldinnen top 3 (eigenlijk ‘je favoriete heldin’ maar ik kan niet kiezen)…
Arrgh. Ik weet het niet.
Kijk dit is de reden waarom ik TAG’s meestal niet doe. Ik ben zo slecht in kiezen.

Ik denk dat ik de Tag nog even in concepten laat staan en dan als ik ik wat lees iets kan toevoegen want, dit is natuurlijk erg bagger om online te laten komen. Oke deze Tag heeft sinds maart 2017 in concepten gestaan. En ik heb niks nieuws, dus hij gaat nu maar eens online…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.