Kies voor altijd – Full Moon serie #6 – Stefanie van Mol*

Kies voor altijd

Ook dit keer is het een onderdeel van een serie en wel het laatste deel van de Full Moon serie. Nog nooit eerder een boek van Stefanie van Mol gelezen. Een schandaal maar goed. Daar is verandering in aan gebracht. Voor de oplettende lezer valt het op dat betekend dat ik dus weer kan testen of het goed te volgen is, als je de voorgaan de delen niet hebt gelezen,

Lets go!

Flaptekst:
Iedereen van wie Mike houdt, gaat dood
Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeluk. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had om nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem.
Maar toen kwam zij in beeld en zijn hele leven veranderde.
Karen wil meer
Karen had een zware dag achter de rug toen ze na een wilde nacht bij Mike in bed belandde. Het was de bedoeling dat het eenmalig zou zijn, maar de aantrekkingskracht tussen hen was zo groot dat ze niet anders kon dan op Mike verliefd worden. Maar hij blijft haar op afstand houden, zonder dat ze weet waarom.
Is hun liefde groot genoeg om alle obstakels te overwinnen?
Kies voor altijd is het zesde en laatste deel in de Full Moon serie.

Mijn mening:
Je valt met je neus in de boter zodra je het boek opent. Vol in de actie! Maar gelijk een flink zooitje namen! Wohaa. Ik heb een paar keer op mijn ereader terug gebladerd! Maar daarna kon ik iedereen plaatsen en ging het prima. Het verhaal speelt zich af in een tijdsperiode van 8 jaar. En het is heel duidelijk aan gegeven. Het geeft veel diepgang, maar ergens mis ik ook diepgang van de andere personen en gebeurtenissen. En dat ligt niet aan het feit dat er niet is, nee ik denk dat, dat zich bevindt in de andere boeken. Toch is het niet heel hinderlijk te merken. Alles is genoeg uitgelegd, en goed te volgen. Sommige dingen zijn een beetje dubbel. Zeker als het op dezelfde pagina is.

Het leest vlot en eenvoudig. Ik heb het in ongeveer twee uurtjes gelezen. Maar dat het vlot en eenvoudig te lezen is betekend niet dat het niet uitstekend in elkaar zit. Liefde, actie, romantiek, komt allemaal voor. Het is gewoon weg een sexy verhaal. Plus, hier en daar kom je gewoon pareltjes van tekst tegen. Zoals de beloftes! Zo mooi! Omdat dit het einde is. Merk je dat aan alles een einde wordt gebreid en er gebeurd veel. Een beetje op de grens, voor mijn gevoel. Ik laat jullie weten of ik daar later nog steeds zo over denk als ik de andere delen heb gelezen.

Al met al is dit een boek wat ik aanraad te lezen? Ja! Kan je het zo lezen? Ja! Raad ik je dat aan? Nee! Ik denk werkelijk om precies alles te snappen, te volgen en volledig in te kunnen leven. Je bij het eerste boek moet beginnen. Wat ik na het schrijven van deze recensie ook daad werkelijk ga doen! Veel plezier luitjes!

Ps. Ik vind die nieuwe covers echt gewoon geweldig!

Nieuwsgierig geworden naar dit én het eerste boek? Je kan ze hier of hier vinden! Of gewoon bij de plaatselijke boekhandel!

Wil je nog meer overtuigd worden? Bij het laatste deel hoort een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

Kies voor altijd

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-04-2019
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

One Response

  1. Luz
    Luz at |

    Leuke review, vroeg me af of ik het zonder deel 1 tot en met 5 kon lezen. Door jou heb ik het antwoord 😁

    Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.