Being an advocate: Compassion Nederland: Dit is Everlyn

Vandaag zit ik bij vrienden achter de computer dingen regelen, Waarschijnlijk heb ik donderdag wel weer zelf internet. Toevallig moest ik op Compassion.nl zijn en Elke keer kwamen kindjes uit Uganda voorbij. Sinds ik Miria sponsor is dat voor mij toch wel een speciaal land. Toen kwam er een prachtige naam voor bij: Everlyn Asingwire Mijn vinger kreeg een eigen leven en ik klikte op haar foto. Everlyn is 7 jaar en is geboren op 15 oktober! En Everlyn gaat naar hetzelfde project als Miria! Het 2e wat me opviel is dat ze dezelfde kleren aan heeft als mijn Miria. Ook haar sponsor nummer verschilt maar een pietsje: UG-255-0182.
csm_UG2550182_f_acd7e12914
Nu kan ik weinig voor haar doen, Ik heb de middelen niet om haar ook te sponsoren. Al zou ik het zo graag doen! Maar ik kan wel voor haar bidden dat ze snel een sponsor mag krijgen. Ook wil ik jullie vragen om gebed, en misschien kan jij haar wel sponsoren? Heb je vragen? Vraag gerust aan mij of neem vrijblijvend contact op met Compassion! Mijn naam is Everlyn Ik ben een meisje en ik woon bij mijn tante. Mijn vader en moeder zijn gescheiden en wonen niet bij ons. Ik heb 1 broer. Mijn tante heeft soms werk op het land. Thuis help ik o.a. met boodschappen doen, water halen en hout sprokkelen. Elke week ga ik naar de zondagsschool. Ik zit op de basisschool en kan goed kleuren. Mijn hobby’s zijn o.a.: zingen, knikkeren en groepsspelletjes doen. Wilt u mij ondersteunen en voor mij bidden?

Projectinformatie

Everlyn woont in de heuvels van Nyabbani. De meeste huizen hebben onverharde vloeren, lemen muren en rieten daken. De belangrijkste bevolkingsgroepen zijn de Batagwenda, de Bafumbira, de Bakiga, de Batoro en de Banyankole. Een dagelijkse maaltijd kan bestaan uit maïs, bonen, cassave, bananen, aardappelen, gierst, pinda’s en/ of groene groentes. Veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn malaria, hoest, hiv/aids en luchtweginfecties. De meeste volwassenen in Nyabbanie zijn werkloos, maar sommigen hebben werk als zelfvoorzienende landarebeider en verdienen zo een schamel inkomen. Deze gemeenschap heeft behoefte aan lesmateiralen, geschoolde leerkrachten, betere wegen, training in moderne landbouwtechnieken en recreatiecentra. Uw ondersteuning voorziet Everlyn van bijbelonderwijs, hygienelessen, medische controles, sport en spelletjes, educatieve ondersteuning en training in tuinieren en houtbewerking. Het project organiseert ook seminars over positieve opvoeden en trainingen over voedselveiligheid voor de ouders en/of voogden van de kinderen. Project: UG-255, St. Mark Nyabbani Child Develoment Center Locatie: Nyabbani, 14 kilometer ten zuidwesten van Kamwenge, Uganda

Kindje is hoogstwaarschijnlijk gesponsord!

UPDATE: Haar foto is weg van de site, de mogelijkheid is groot dat ze een sponsor heeft gekregen! Hopelijk iemand die met haar schrijft!

Liefs Anja

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.