13 Responses

 1. Isabel
  Isabel at |

  Mijn grootste blunder: toen ik een jaar of 10 was, dacht ik dat mijn fiets gestolen was, want die stond niet in de garage. Later die dag belde iemand van de winkel dat mijn fiets daar nog stond. Bleek dus dat ik de dag ervoor met de fiets naar de winkel was gegaan en te voet terug was gekomen (vergeten dat ik met de fiets was)!

  Reply
 2. Ans Stier
  Ans Stier at |

  Een romantisch etentje, de menukaart bekijken…. Terrine van parelhoen…. Geen idee wat een parelhoen was dus ik zei Oh dat is denk ik gewoon ordinaire kippensoep. Wel gelachen maar erg romantisch klinkt het niet.

  Reply
 3. Janet
  Janet at |

  Vorig jaar, winter, mijn moeder mee met mijn zus en mij de stad in, 81 en net goeddeels hersteld van een beroerte. Wij hadden een rolstoel geregeld voor die middag. Wat voor mijn moeder een héle hele grote drempel was. We hadden een heel leuke middag tot we terug liepen naar de auto. Ik duwde. En bij de zebra een beetje te overmoedig…en de rolstoel kiepte….Tot op de dag van vandaag voel ik me verschrikkelijk als ik daar aan denk. Ik die mijn moeder had overgehaald en gerustgesteld dat het allemaal goed kwam als ze meeging….Gelukkig hebben we er later om kunnen lachen..;-)

  Reply
 4. Majieke
  Majieke at |

  Tijdens het verjaardagsfeestje van mijn tweelingzus, zei ik iets over een bepaalde leraar, toen andere het over leraren op school hadden. Bleek dat de dochter van deze leraar bij mijn tweelingzus in de klas zat en aanwezig was op het feestje. Sindsdien probeer ik minder negatief te zijn over anderen.

  Reply
 5. Mylou
  Mylou at |

  Oei, dit vind ik heel beschamend. Het klinkt misschien niet zo beschamend, maar elke keer als ik eraan terug denk wil ik gewoon door de grond zakken. Bij mijn eerste winkelbaantje heb ik de winkel een keer onbeheerd achtergelaten, omdat ik achter een klant aanging die zijn pinpas vergat. Zó stom, je kon gewoon echt met je tas open langs de schappen alles erin gooien, want er was toch niemand in de winkel. Het doet me gewoon weer pijn nu ik dit vertel :’). Fouten zijn er om van te leren, maar toch..

  Reply
 6. Miss happinez
  Miss happinez at |

  Ik ben een heel onhandig persoon. Geloof me: ik heb echt genoeg blunders meegemaakt…de meest recente was in de klas. Ik nam net een hele grote slok water toen een vriend van mij iets heel grappigs zei. Je snapt het al, ik proeste het uit van het lachen…mijn docent was niet heel blij..

  Reply
 7. nakita
  nakita at |

  Mijn grootste blunder is een lastige. Is denk ik wel dat ik zo een erge honger had dat ik zo erg onder de pindasaus zat midden in de stad en me vriendin zo erg stuk ging dat ze bijna in haar broek plaste van het lachen

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.