Een jaar later

Een jaar later, bijna dan.
Een jaar geleden( hoe erg, ik tikte gelezen :P). Maar een jaar geleden werd ik geopereerd aan mijn cyste.
Hoe gaat het nu met me op dat vlak?

Kort gezegd, de beste keuze die ik ooit heb gemaakt!
Sinds de OP(operatie), de herstellingstijd. Heb ik GEEN centje, millimeter pijn gehad!
Ja, ik merk wanneer ik ongesteld word. Heb een beetje hoofdpijn, een zwaar gevoel en mijn buik is meer opgeblazen. Soms een beetje kramp op hét moment dat het loskomt. Maar verder niks meer.

En dan kom ik tot de conclusie dat die cyste er veel én véél langer heeft gezeten. Gezien het feit dat ik vanaf de eerste keer ongesteld ben geworden zo’n pijn heb gehad. Lijkt mij dit logisch gevolg dat ik dit denk. Binnenkort wil ik nog op controle om te checken of alles nog steeds ‘leeg’is en ga ik dit gelijk aan hem (gynaecoloog)  vragen. Want er zijn nu zoveel maanden voorbij en heb ik kunnen kijken wat normaal is.

Maar ik ben zo blij!

Dus leve meisjes/vrouwen. Heb je pijn, en krijg je een pil voorgeschreven? Sorry, leuk is het niet. Maar laat je echt onderzoeken met een Echo!
Op PCOS, op endometriose, op cystes.
Schrijf het op een briefje en vraag het bij elke afspraak ter controle. De meeste dingen kunnen ze met één echo zien. Doorvragen en je niet alles laten voorschrijven zonder een goede uitleg.
Bedenk dat in alle pilletjes die je slikt rommel zit, Weegt dat er tegen op? Helpt het tegen de klachten? Of krijg je er meer klachten van? Lees de bijsluiter maar eens.

Ben je nog niet zo lang op mijn blog? Of is dit je eerste bezoek? Klik dan op Vrouwenzaken dan kan je het vanaf het begin een beetje volgen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.