Kiezen of delen – Jill Mansell

Kiezen of delen

Jill Mansell, het was al weer even geleden dat ik van haar een boek had gelezen. En de flaptekst van ‘Kiezen of delen’ beloofde een leuk boek met situaties waar je tenen van krom trekken.

De flaptekst:
Daar zit je dan: ingesneeuwd in een pub, samen met een ontzettend leuke man die jou net uit je kapotte auto heeft gered. Nadia en Jay zullen een kamer moeten delen terwijl ze wachten op de dooi. Natuurlijk ziet Nadia dat Jay heel aantrekkelijk is, maar ze heeft al sinds jaren een vriend: Laurie. Niet veel later dumpt Laurie Nadia, om vervolgens weer op hangende pootjes terug te komen. En dan zal Nadia moeten kiezen…

Mijn mening:
Allereerst dacht ik wel, wat voor naam is Lauri nu voor een vent? Later dacht ik prima naam voor hem. Het begint leuk en origineel. Ook een beetje dom. Wel schemert er al flink door wat er gaat gebeuren, daarvoor dank aan de flaptekst. Maar helemaal niet erg. Het leven gaat door en neemt een verrassende wending die ik erg leuk vind. Jay laat wat onmogelijk gedrag zien en Nadia doet een beetje raar. Jup, ik vond dit een leuk boek! Lekker voor tussen door. Ik zit tegenwoordig weinig in de bus, maar de kans op hardop schateren is erg groot! 😀 Ook ‘Kiezen of delen’ is weer een raak boek geschreven door Jill!

KameelBoek niet gevonden? Bestel via de klantenservice!

Titel: Kiezen of delen
Auteur: Jill Mansell
Uitgeverij: Luitingh- Sijthoff
Vertaling: Marja Borg
Uitgave: Januari 2012 – 383 blz.

 

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 05-12-2016
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.