Wat ik las in 9 en in 10!

Ook dit keer 2 maanden ineen en later dan gepland. Maar druk bezig met andere dingen en ondanks dat ik wel wat lees is het niet veel. Ook recensies schrijven komt niet van de plank…  Hard aan de slag dus komende tijd. In de afgelopen september en oktober maand heb ik de onderstaande lijst met boeken gelezen. 37 boeken gelezen en 2 begonnen. Ook in November ben ik aan boeken begonnen. Nog maar 3 uitgelezen en nog een paar begonnen maar nog niet uit. Dat is echt heel ongewoon voor mij. Ook op dat vlak hard aan de slag. Ik heb op goodreads 300 boeken als doel staan.
Dat heb ik jaren met gemak gehaald. afgelopen jaar niet en dit jaar gaat het ook niet lukken al ben ik al wel dichterbij dan vorig jaar. Ik ben al 2 boeken hoger dan afgelopen jaar. Toch weet ik dat ik in 2018 hem toch weer op 300 zet. Gewoon omdat ik het wil. Ik lees gewoon wanneer ik zin heb en tijd. Niet om mijn doel te halen. Vind het gewoon leuk om te zien hoeveel ik lees en dat houd ik al jaren bij op papier en sinds 2 jaar ook op goodreads.

Niet alles is liefde- Rachel Gibson
Zou het liefde zijn? – Rachel Gibson
Teken aan de wand – J.T. Ellison
In spiegelbeeld – Emma Darcy
De geërfde bruid – Lynne Graham
Gevangen in liefde – Sara Craven
Koninklijke verleider (trots van Zohayd#2) – Olivia Gates
Opbloeiend geluk – Stella Bagwell
Blauwe nachten – Kate Hardy
Hete nachten – Mia Zachary
Gegokt en gewonnen- HS #1 – Nicola Cornick
Amoureuze avances – HS #2 – Nicola Cornick
Een slechte reputatie – HS #3 – Nicola Cornick
Vaste grond – Robyn Carr
Gabe: de rechtvaardige – Ruth Langan
Yale: de stoutmoedige – Ruth Langan
De IJzerkoning (The Iron Fey #1) – Julie Kagawa
De IJzerprinses (The Iron Fey #2) – Julie Kagawa
De IJzerkoningin (The Iron Fey #3) – Julie Kagawa
De IJzerprins (The Iron Fey #4) – Julie Kagawa
The First Kiss (The Iron Fey #1.25) – Julie Kagawa
Ash’s Letter to Meghan (The Iron Fey #3.6) – Julie Kagawa
De Predikersbruid – Jody Hedlund
De Zendelingsvrouw – Jody Hedlund
BuitGemaakt (Archer Brothers #2)- Karen Witemeyer
De koppelaarster: vier Novelles (Archer Brothers #3)- Karen Witemeyer. Mary Connealy. Regina Jennings. Carol Cox.
Het najagen waard – Karen Witemeyer
Liefde op recept (Full Steam Ahead #1.5) – Karen Witemeyer
Geslaagde onderneming(ladies of Harper’s station #1.5) – Karen Witemeyer
Gezocht: Nora Roberts-held – Ava Miles (helaas moest ik terug naar DE. En kon ik het niet uit lezen…)
Kitty: de Onstuimige (Badlands #3)- Ruth Ryan Langan
Verzwegen angst – Helen Brenna
Woorden vol Betovering – Helen Brenna
Achter de schermen – Ellen Hartman
Opwindende wraak – Julie Kenner
Tijdloze verlokkingen- Eindeloos genot / Zwoele tijden / Op tijd naar bed- Julie Kenner, Nancy Warren, Jo Leigh
Bevrijd mij – Julie Kenner. Begonnen maar ebieb doet raar.
Op hoge zeeën – Helen Dickson
Cupido’s kuren – Verleiding als spel – Deborah Simmons/ Mysteries van het hart – Deborah Hale/ Pijl der liefde – Nicola Cornick

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.