Knetterverliefd – Vanessa Thuyns*

Knetterverliefd

Check die cover! Ik vind hem geweldig! Enkel daarom zou ik het boek al willen lezen! De flaptekst is aantrekkelijk maar beloofd weinig vernieuwends. Wel beloofd het vermakelijk leesvoer. En hee laat ik daar nou heel veel van houden!

Flaptekst:
De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Mijn mening:
Oke de cover past qua stijl van schrijven goed bij het verhaal maar verder komt me weinig uit het verhaal in de cover voor. Toch blijft hij mooi.
Het verhaal leest deels vlot. Het kan aan het feit liggen dat ik op de e-reader het boek las en nog niet het fysieke exemplaar kon inzien.
Maar het verhaal switcht. En dat vind ik geen probleem, maar het gebeurd van de ene zin naar de andere. Geen extra enter, sterretje of iets anders wat je waarschuwt. Dat haalde veel snelheid en plezier uit het lezen. ‘Hé wat?’ kwam regelmatig voor net als terugbladeren. Jammer.

Knetterverliefd

Ondanks wat ik heb bedacht waren er 2 originele momenten. Die voor wat diepgang zorgden. Veel was voorspelbaar, maar dat vond ik niet echt erg of zo. De boodschap van, kies voor jezelf, ook als je in een relatie zit. Je moet nooit alles voor iemand anders doen.
Ook soms puur voor jezelf kiezen, keuzes maken en weten wat je wensen zijn.

Al met al een is Knetterverliefd een boek dat gewoon leuk was om te lezen!

Je kan ze hier of hier vinden! Of gewoon bij de plaatselijke boekhandel!

Wil je nog meer overtuigd worden? Bij het laatste deel hoort een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

Knetterverliefd

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 19-06-2019
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.