Scholing Meridian Maand maart

Zoals ik gister vertelde heb ik de afgelopen maanden meer updates gegeven op fb.
Elke dag een blog was nogal overdreven, maar niet iedereen heeft fb en het is snel en makkelijk onderweg. Dus als je dingen heb gemist. Kan je hier mijn belevenissen nog eens terug lezen 😛 Hierbij de 2e maand, Maart!

Dag 21 – 2 maart – Met -1 met bijna geen wind, voelt t bijna warm aan. Vandaag de 5e week en deze week dus Prüfung/examen. Nog de laatste infos krijgen deze week voor het zover is.
maart

Dag 22- 3 maart – En het is al weer dinsdag. Gisteren was voor mijn gevoel Katastrophe! Nuja deze week nog ff volhouden. En dan 1 weekend spanning en dan zullen we weten of t genoeg was.

Morgen een praxisdag!
Vandaag regende zo veel. Dat ik de trein vroeger heb genomen. Die kwam aan toen ik uitstapte. Vandaar vandaag een ander plaatje!
maart

Dag 23 – 4 maart – Vandaag geen foto, maar een praktijkdag! Kort voor 6 begon mijn dienst Kort voor 7 mijn eerste tickets gecontroleerd! Is echt leuk! Nu ff pauze. En dan tot ongeveer 16:00 vandaag.

Verder ben ik erg nerveus of ik alles kan onthouden voor vrijdag….

Dag 24 – 5 maart – Donderdag, de dag voor D-day. Gisteren was leuk en de dag vloog voorbij. Heb de hele tijd kaartjes mogen controleren.

Liep me met een oudere collega die t werk al 30 jaar deed.

Vandaag Prüfung voorbereiding.

maart

Dag 25 – 6 maart – Vandaag wilde dit bericht niet echt vlot online. Ondertussen heb ik mijn examen gehad en t was heel veel schrijven, afwachten of alles goed is, helaas wist ik niet alles… als t lukt met alles nakijken krijgen we t vandaag nog te horen!! Tot 22:00 anders maandag… 🤞🏻
Nog even alles doorlezen! Vandaag is de dag. Eens kijken of ik alles in mijn hoofd kan vinden als ik t nodig heb.
maart—Later op de dag, ongeveer 21:30—

Jaa gehaald!
Moet nog wel aan de bak. Want t kon wel beter! En de info heb ik nodig voor t uitoefenen. Maar deze druk is eraf! Zo eindelijk ontspannen!
Na de t examen moesten we de strecke verkennen en ben ik gelijk in München gebleven. Daar heb ik bij de dienststelle van Meridian gewacht en heel was collegas ontmoet, leuke verhalen gehoord en zelf wat gelezen. Nu eindelijk in de trein naar NL voor de eerste clinic van Forza4energy4all. Sinds 5 uur wakker en vannacht zal ik niet veel slapen. Morgen vroeg kom ik aan en zondagvroeg weer terug! Ik eet, slaap en ben treinen dit weekend!
Maar wat ik slaap is iedergeval gerust!!

Als iemand niet kan slapen, i’m here!

 

Dag 26 – 9 maart – De maandag na de Prüfungsfreitag! Voor wie t nog niet meegekregen had. Ik heb hem gehaald!

T weekens was ik even in NL voor de eerste clinic van Forza4energy4all. Nu nog een beetje bagger van de heenreis zonder slaap en de terugreis met weinig slaap. Maar dat gaat ook wel weer over. Hopelijk die spierpijn ook 😜
Eerste uur gaan we nog over de Prüfung praten vanaf 9 uur hebben we conflictenpreventie! Iemand van buiten, en ik ben benieuwd. Fijne dag alle!

maart

Dag 27 – 10 maart –
Dinsdag alweer! Gisteren was erg interessant. We kregen en krijgen de komende dag(en) les van de politie om conflicten te voorkomen of als dat niet kan zo te maken dat we geen schade ondervinden. Wie wist dat je met een normale pen jezelf zo goed kan verdedigen?
En lichaamstaal zegt veel, maar je moet wel de context weten.
Vandaag dag 2 en dat met dit mooie weer. Gisteren was het verzuipen.
Fijne dag luitjes!
maart

Dag 28 – 11 maart – Woensdag!

Gisteren was ik zo moe dat ik om 20:00 naar bed ben gegaan.
We hadden veel info gekregen, deelswijze ook heftige. Wie wist dat je zo snel in een cel terecht KAN komen, zelfs/juist als je soms niks doet! ( iedereen in DE!)
Heel veel wetten gaan we door, en basic verteld hij, hoe we op de beste manier de politie als ( je beste ) vriend maakt. Wat eigenlijk best makkelijk gaat als je t goed doet.
Leerzaam en ik ben blij dat we dit krijgen!
Vandaag de laatste dag les van Steffen!
Groot respect voor die man!
maart

Dag 29 – 12 maart – En het is donderdag met prachtig weer! Gistermiddag al 14 graden. Eens kijken hoeveel graden t vandaag word. Conflictpreventie is afgesloten. Jammer eigenlijk, die man kan boeiend vertellen, had het zo nog 3 weken volgehouden. Vandaag weer t volgende thema!

maart

Dag 30 – 13 maart –

Gistermiddag was t 16-20 graden. Vandaag weer regen met een donkere lucht. Heb toch liever gisteren!
Gister en Vandaag gaat t over communicatie. Iets zweveriger dan bij Steffen, maar nog steeds interessant. Ik ben dus een nähe persoon met 10 punten maar ook distanz persoon met 7,5.
Beide klopt eigenlijk wel, maar toch grappig dit zo op papier te zien.
maart

Dag 31 – 16 maart –

Treinen zijn praktisch leeg. We rijden niet naar Salzburg, ivm de grenzen.
Onze groep krijgt alle aparte dingen. Verschillende stormen en nu dit.
Blijf braaf en blijf thuis mensen, je redt er iemands geliefde mee!
Fijne dag iedereen en blijf gezond mensen.
maart
Dag 32&33 – 17& 18 maart –

De 2e foto is München hbf toen ik er was op maandag en dinsdag. Zo leeg kan je het niet eens voorstellen. Unheimlich!
Het is wel een beetje saai zo, wel heb ik gisteren de mededelingen door de luidspreker gedaan!
Vandaag MT scholing, dat is het apparaat waarmee we controleren en normaal kaartjes verkopen.
maart maart

Dag 34 – 19 maart-

Op naar München! Vandaag de zp9. Onze groep van 14 mensen, was gisteren al opgedeeld in 2en. Zodat we met de mt scholing genoeg afstand konden houden. Vandaag is deze groep nog eens opgedeeld in 2en! We proberen alles zo goed mogelijk door te laten lopen. Ik ben blij dat de scholing zo toch door kan gaan, zolang tenminste niks van hogerhand veranderd word tenminste!
Groetjes vanuit een mooi Beieren!
maart

Dag 35 – 20 maart-

Vrijdag! Gisteren was maar een half dagje dus maar een rondje gelopen. Het is zulk mooi weer en in de zon 23 graden!
Vandaag krijgen we nog wat les over een trein zelf, techniek enzo.
Take care of yourself!
maart maart maart
– 23 maart-

Maandag, wachten op mijn trein. Het is weer mooi weer en het is -7 maar t voelt helemaal niet koud.
Ik heb eigenlijk geen flauw idee meer wat we vandaag krijgen…. afwachten maar. T rooster/ planning die we hebben kan, denk ik, de prullenbak in.
Iedereen word of blijf braaf! Er hangen levens vanaf. Jou keuze, maakt ook een keuze voor iemand anders. Houd jij ervan als iemand een keuze voor jou maakt? Zeker als t gaat om leven en dood???
Mooi weer komt elke keer wel weer terug. Jou of iemands leven niet!

– 24 maart

Vandaag hadden we ansagetraining.
De groep van nu 13 mensen is/ word verdeeld in groepjes van 3. Dat betekend veel extra plannen en omgooien. Maar de scholing gaat ‘gewoon’ verder.
Fijne dag mensen!
maart

-31 maart –

Dinsdag. Vandaag regelwerk!
Vrijdag was engels en heb ik een deel netwerk van de trein verkend. Gelukkig.was eigenlijk voor gister gezegd. Maar gister kregen we weer sneeuw. Nu is t ook weer -7. Dus wacht ik wel in de auto.
Btw de treinen rijden nu een weekendplan.
maart

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.