Speel met mij – Anna Katmore

Speel met mij

Ook een boek van DVP, maar dit keer niet gesponsord met een exemplaar, maar gelezen via Koboplus!
De cover is simpel en lijkt goed bij het verhaal te passen. Maar echt super mooi? Nee dat niet echt. Niet zoals bij andere boeken van DVP. Ik ben benieuwd naar de inhoud.

Flaptekst:

Lisa is al sinds de kleuterschool verliefd op Tony. Nu zitten ze in het examenjaar, speelt hij de sterren van de hemel in het plaatselijke voetbalteam, is hij haar beste vriend én wordt hij hopelijk later haar echtgenoot. Als Tony echter na een lange zomervakantie een nieuwe vriendin blijkt te hebben, die ook in het gemengde voetbalteam speelt, komt Lisa in actie. Een ander meisje dat háár Tony wil versieren? Dat gaat mooi niet door.

Om een oogje in het zeil te houden, meldt ze zich ook aan bij het team, en dat terwijl ze een hekel aan voetballen heeft. De enige die echt enthousiast wordt van haar beslissing om mee te spelen, is Ryan Hunter, de aanvoerder. Hij biedt zelfs aan om extra met haar te trainen.

Wat Lisa echter niet had voorzien is dat Ryan haar op een feestje van de voetbalclub bijna kust. Haar zorgvuldig opgestelde plannen om Tony voor zichzelf te winnen vallen langzaam maar zeker in duigen. Wat als ze eigenlijk veel liever dit spel met Ryan zou spelen..?

Mijn mening:
De flaptekst is 100% true! Maar het verteld niet alles. Niks over de spanning of andere dingen die ook gebeuren. Hoogstaand is het niet. Maar het leest heerlijk weg en heeft een goede spanningsboog en je kan je goed inleven in de personages. Gewoon een lekker verhaal tussendoor of voor als je ene leesdipje hebt en je er weer in wilt komen. Dan is dit het boek wat je nodig hebt! Simpel en fijn om te lezen, dat de cover dan niet zo mooi is als de rest, tja. Inhoud is het belangrijkst!

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 02-09-2020
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.