Wat is er te vinden op: Youtube x 25

youtube
Nu ik vooral thuis zit, ik bedoel vrijwillig is het niet. Maar je moet toch wat met je tijd. Dus wat is er te vinden op social media. En ik dacht misschien is het wel leuk om met jullie te delen wat ik zoal doe en kijk.
Misschien dodelijk saai voor jullie hoor. Maar het houd mij dus bezig en nu schrijvend aan dit blog houd het mij dubbel bezig. 😛

Misschien word het een serie, in dat geval kan ik de volgende zin gebruiken. Ik trap af met: ‘Wat is er te vinden op: Youtube’

De video’s en kanalen die ik met jullie deel zijn soms al heel lang een deel van mijn youtube routine. Sommige heb ik net ontdekt. Ik kies bij elk kanaal een video uit, maar niet elke video zegt precies waarom ik ze volg. Kijk vooral nog een paar video’s verder 😛 Geen idee hoelang deze lijst gaat worden. Ik heb momenteel nogal veel tijd. Ieder geval verwonder je niet, mijn interesses gaan nogal breed…. En hoewel er nummers voor staan. Geen enkele kanaal is beter of slechter dan de ander!

1. The Hollar homestead – Meg en Ben Hollar

Hun verhaal en verlangen om anders te leven. Een christelijke familie die het roer omgooit en van een normaal, bekend leven een roadtrip gingen maken om te ontdekken waar ze hun nieuwe leven willen beginnen. Dat bleek South Carolina te zijn. Ook in dat proces nemen ze iedereen mee. Gezellige familie met mooie dromen. Ik ben pas later ingevallen, maar ik heb elke video gekeken en volg ze nu ongeveer 2 jaar. Zijn open en eerlijk. En soms echt hele mooie beelden van de natuur en hoe het gefilmd is. En hoe raar het ook klinkt, hun videos zijn perfect om bij in slaap te vallen als dat gewoon even niet wil lukken, zo geruststellend zijn ze!

 

2. Bestdressed – Ashley

Pure toeval dat ik haar tegen kwam. Dit zou best één van de eerste videos van haar kunnen die ik gezien heb. Geen idee. Nog lang niet alles gezien. Haar manier van filmen, haar eerlijkheid en openheid. Ze lijkt zo normaal.

 

3. Milabu – Milana

Ik kwam haar voor het eerst tegen op Facebook. En hoewel ik eigenlijk niet zo’n beautybloggervolger ben, bleef ik vaak hangen bij haar video’s. Geen idee welke als eerste ik heb gezien, en ik heb lang nog niet alles gezien. Maar ik denk dat dit de video was dat ik mij ge abonneert heb op haar kanaal! Ze blogt namelijk niet enkel over beauty en daarbij heeft ze humor en een prettige stem!

 

4. Mia Maples

Mia Maples, geen idee hoe ik bij haar terecht kwam, en ondertussen volg ik haar alweer een hele tijd. Lang niet alles gezien. Maar je ziet haar groeien in haar content. Ze is grappig met haar expressies en veel van haar content is leuk, Ze post over diy’s. Kleding en meubels, huizen, van’s. Ze probeert kledingmerken uit, make-up en nog veel meer.
Ze is vanuit Canada, ze is open en normaal, en betrekt haar ouders met veel dingen en het is geweldig hun band te zien! Ik bedoel samen het huis voor opa en oma verbouwen, een fixer-upper opknapen en als laatste project een busje ombouwen en dat er verrassing aan haar vader geven.

 

5. Matt & Abby

In 2020, rond Pasen begonnen met Tiktok en daar kwam ik Matt en Abby tegen, ze deden een tiktok over hoe Matt iets deed op hun bruiloft. En toen een grap, en toen een grappige dans en ik merkte dat ze een Youtube kanaal hadden. Ze zijn leuk en grappig, dus ben ik ze gaan volgen!

 

6. OFF GRID with DOUG & STACY

Geen idee met welke video ik bij hen terecht ben gekomen, maar zo veel info over zoveel verschillende dingen. Het thema om niet zo afhankelijk te zijn van anderen spreekt mij heel erg aan en zij zijn zo ongelofelijk goed bezig! Een ouder stel met veel ervaring in het leven. Nog lang niet alles gezien. Maar ik vind ze geweldig!

 

7. Salala de – Low Carb leicht gemacht – Nico en Vroni

Op zoek naar recepten via Pinterest, via hun website hun video’s ontdekt. En nuja goede recepten, die lekker zijn. Die kanalen moet men in de gaten houden. Dus volgen maar. Oa. deze Tiramisu, maar ook panna cotta, een kokos/avocado ontbijt heb ik hiervandaan gehaald.

 

8. Marie Johnson

Op zoek naar een cadeau idee voor iemand, kwam ik Marie tegen. En ik ben blijven hangen bij verschillende video’s van haar. Gewoon een leuke Duitse youtuber! Die ook nadenkt over minder vuilnis maken en dinge hergebruiken!

 

9. Made-Everyday – Dana

Op zoek naar een tutorial bij haar terecht gekomen en voor verschillende dingen kom ik altijd kijken of zij er ook een video over heeft, vaak heel duidelijk beschreven!

 

10. Jessa Seewald

Haar familie volg ik al jaren, en toen ze een jaar terug meer begon te posten op haar Youtube-kanaal. Was ik daar als de kippen bij! Leuk een extra inkijkje in hun leven. Schattige kinderen, open over verschillende dingen, oa geloof en Jessa bouwt ook zelf dingen, en dat terwijl de kinderen er gewoon bij zijn! En de video hierboven vind ik echt een heel leuk idee, dus misschien heb jij er ook wat aan!

 

11.  Jinger & Jeremy Vuolo – The Hope we hold

Een zus van Jessa Seewald. Jinger en haar man begonnen een Podcast in lockdown en ik heb ze gevonden via Spotify. Daarna vond ik ze ook op Youtube en afhankelijk met wat je doet, is soms youtube handiger om te (her)luisteren. Fijne podcasts over het geloof, die van hen en anderen. Leerzaam en open, we kunnen er veel van leren!

 

12. Justin Rhodes

Een beetje hetzelfde als The Hollar Homestead, behalve dat ik Justin daarvoor al volgde en hen leerde kennen door Justin. Veel verschillende dingen en hoewel niet elk onderwerp even interessant voor mij, vind ik het leuk hun te volgen en te zien hoe alles groeit en hoe ze dat doen. Ook bij Justin’s videos kan ik heel fijn in slaap vallen. Ook hier kies ik en gekeken video uit en onder t luisteren val ik heerlijk in slaap! Een goed voorbeeld hoe het ook kan!

 

13. KELLY //missesvlog – Kelly

Werd mij voorgeslagen door youtube een week of wat terug en ze voert leuke experimenten uit, en dat met haar aparte stem in het Duits. Bijna ergerlijk maar ook charmant :P. Nog lang niet alles gezien. Ben benieuwd hoe lang ze blijft.

 

14. Hannahleeduggan – Hannah Lee Duggan

Ook Hannah werd mij voorgesteld door Youtube in de eerste week na mijn werkongeval in Januari, en deze video was dat. Ze intrigeerde mij, al dacht ik eerst saai. Ik bleef hangen en bekeek meer, en jep i like her! Ze doet hier en daar maar wat en ze legt dan ook uit waarom. Ze is eerlijk in verschillende dingen en houd dingen ook privé. Ook deelt ze veel dingen over het van- leven. Interessant, al zou ik dat nooit lang vol kunnen houden. Niet het onderweg zijn. Maar ik zou mijn boeken etc te veel missen en ja ook mijn andere troep.

 

15. Kontra K.

De playlist van Aleyna gestolen en deze artiest ontdekt. Hoewel ik soms geen flauw idee heb wat ie zingt, vind ik vaak de beat echt heerlijk!

 

Kontra K & Capital Bra

Dit is gewoon een extra die ik met jullie wil delen 😀

 

16. LEA

’t liedje wat mij door iemand is toegestuurd en waardoor ik verliefd ben geworden op de stem van Lea. Ik heb haar vaak op doorlopend staan. Mooie teksten en herkenbaar.

 

17. Lone Fox – Drew Scott

Hij kwam voorbij met een soortgelijke video. En dit interesseert bij altijd al, maar nu bleef ik extra hangen want ik wilde een kast schilderen. En sinds dien kom ik regelmatig terug. één van de weinige mannen moet ik toegeven. Maar er zitten echt mooie dingen bij, waarna ik denk. Hoezo vind ik nooit zulke mooie meubels! wat ook weer beter is, anders heb ik een extra huis nodig!

 

18. Ellbat – Elena

Door een andere video blijven hangen en ze is zo grappig, droog en sarcastisch! Haar stem is door haar Britse accent echt zo leuk om naar te luisteren. Ik ken haar kanaal nu een paar weken en ik denk dat ze een blijvertje blijft, ze doet de grappigste dingen om te testen, of puur omdat haar volgers haar het gevraagd hebben. Ze heeft lef!

 

19. Beatrice Caruso – B

Ik kwam haar tegen op Tiktok, haar personality vond ik leuk en ik begon haar ook te volgen op youtube. Vaak kijk ik een paar videos van haar achter elkaar. Ze is eerlijk over haar struggles en het is zo herkenbaar, misschien niet alles maar wel veel! Hoewel het over haar afvalreis gaat, komen er ook andere dingen in voor, zoals je eerste huiskopen en wat voor uitwerking dat heeft op iemands gemoed. Ze trekt de grappigste gezichten en is totaal niet bang te laten zien hoe zij dingen uitprobeert.

 

20. Amber Scholl

Wie word er nu niet nieuwsgierig van deze titel? Ik klikte 2 weken terug en sindsdien ben ik hooked. Haar video’s zijn precies zoals haar titels zijn, maar ook 100% anders. Ik heb lang niet alles gezien, maar ik ben gefascineerd door haar gezicht, haar wimpers, en vooral haar stem. Het doet me zo aan Disneyprinses denken. Zo overdreven, maar eigenlijk past het ook weer. Gefascineerd blijft t beste woord! Maar er zit ook echt heel was wijsheid in dr! Enkel ik vind echt niet dat ze smaak heeft op het gebied van inrichten. Cool dat veel low budget is. Maar nope niet mijn stijl.

 

21. Bernadette Banner

Ook al zo fascinerend. Haar haar, hoe ze spreekt en hoe normaal het overkomt dat zij dit draagt. Hoewel ik lang niet alles heb gezien van haar kanaal. Heb ik haar al op verschillende andere kanalen gezien, waartoe het deed leiden dat ik haar kanaal ook begon te volgen. Respect. En door haar heb ik ontdekt dat ik Engelse accent echt zo mooi vind. en Dan t keurige, niet ’t knauwerige.

 

22. Living it Country – Holly

Vraag me niet hoe ik op haar kanaal ben terecht gekomen, nog maar een paar weken terug. En bij lange na niet genoeg gezien. Holly deelt op haar kanaal de binnen en de buiten kant van verschillende huizen van mensen die ze kent enz. Hoewel lang niet alles mijn stijl is en hier en daar veelste wit. Zijn er zoveel goede ideeën te vinden, dat mijn Pinterest borden voor mijn droom huis ook doorgroeit. Gelukkig kost het daar geen geld. 😛 En wat zijn er vel creatieve mensen op de wereld. En wat hebben die vaak toch een geluk om al die toffe, leuke en oude dingen te vinden!

 

23. Jason Fung

Een arts die interessante dingen verteld. Over vasten en andere dingen. Ik kwam hem tegen op een ander kanaal waar hij een voordracht deed. Daarna heb ik mij geabonneerd op zijn kanaal om meer te weten te komen over wat hij denkt. Hoewel soms erg technisch, het is goed te volgen!

 

24. Ariel Bissett

Geen idee hoe ik bij een boekenblogger ben uit gekomen. Ik kijk ze nooit, Nederlandse trokken mij nooit aan Engelse leken nooit zoveel zin te hebben. Maar toch ben ik hooked sinds een paar weken. Al is het maar hoe ze House zegt met haar Canadese accent. Ik leerde dat ik niet de enigste ben die soms moeilijk bepaalde boeken weg kan doen. Al ben ik nu we gemotiveerd bepaalde boeken weg te doen. Ook kwam ik erachter dat Goodreads dus echt diep nadenkt over de kleur van de Challenge! Who would knew that!

 

25. FollowtheForsyths – Joy Anna en Austin

Nog een zus uit de familie die ik volg. Sorry ik vind de familie leuk. Ze zijn christelijk en veel meningen kan ik delen en van leren. Zijn ze perfect? Doen ze alles goed? Nee. Maar ik vind het tof hoe iedereen het op zijn eigen manier er mee omgaat. Ik volg naast Joy, ook nog meer van de familie. Maar ik dacht bij 25 kanalen er een punt achter te zetten. Joy is iedergeval een jonge moeder die heel eerlijk deelt hoe ze met het moederschap omgaat, de hoop, dat de kleine slaapt, de wallen van vermoeidheid. En de disclaimers om de moedermaffia tegen te gaan. 😛 Moedermaffia shhh!

Het verzamelen van al deze accounts heeft mij doen beseffen, dat ik veel dingen leuk vind. Dat ik houd van mensen met een leuk accent, die eerlijk en open zijn. Die kunnen lachen, om zichzelf en anderen.
En hoewel ik nog veel meer kijk, bijvoorbeeld tv programmas zoals de voice en bouwprogrammas en nog veel meer. Denk ik dat deze lijst al lang genoeg is. Maar als jullie zeggen ik wil meer. Dan kan ik dat zeker doen!

Welke van deze kanalen hadden jullie nog nooit gezien, of juist wel en welke denk je ook te gaan volgen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.