Gelezen in April 2021

april

De afgelopen maanden lees ik gewoon niet veel en eigenlijk snap ik er niks van. Er zitten goede boeken bij en lees ik van alles achter elkaar door en dan zo anderhalve week niks… Ik heb zon moeite met een boek kiezen want er is zoveel wat ik wil lezen, dit is gewoon contraproductief… Wel heb ik mijn proefleesboek via mijn shop afgesloten en ook het Duitse boek wat ik proeflas is in April geëindigd. Volgende week krijg ik het tweede deel. 😀 Daar verheug ik mij op.
Dus ook deze maand kan ik eigenlijk toch tevreden zijn. Btw April is best wel een Marina Folkers maand geworden 😛

De bruidswinkel – Rachel Hauck
De ongetrouwde hertog – Rachel Quinn
Faye en Sean – Marina Folkers
Onder de sterren van de Montpellier – Marina Folkers
Zoektocht terug – Marina Folkers
Meer dan ooit – Marina Folkers
Ik hou je vast – Marina Folkers
Niet normaal meer – Marina Folkers
Er was eens – Schurk – Verschillende auteurs
De storm – Martin Scherstra
Cafe Romeo – Kirstin Gabriel
Tekenen van schoonheid – Sarah Mayberry
Zoete wraak – Olivia Gates
De grijze jager- De jacht op het schaduwdier – John Flanagan
Omdat je van mij bent – Claire Contreras

15 boeken en dus 2 boeken van het proeflezen. totaal van 17. Kon dus beter 😛

Wat heb jij gelezen in April? Ook deze maand was veel romans en feelgood  bij mij, maar ook een beetje maffia romance en fantasy! De ontdekking van afgelopen maand was voor mij echt Marina Folkers! She is now one of my faves!
Komende maand ga ik Jackie van Laren ontdekken. Zij heeft toegezegd mee te werken aan mijn interviews-serie! Dus daar ben ik echt mee in mijn nopjes!

Wat heb jij gepland om in Mei te gaan lezen?

One Response

  1. Thea
    Thea at |

    Bij mij was april een boekenmaand met veel thrillers/spanning, vooral Camilla Lackberg. De serie met Erika en Patrick heb ik nu uit.

    Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.