Gelezen in Mei 2021

Mei
Zoals de maand April de Marina Folkers maand geworden is, is mei best wel een Jackie van Laren maand geworden.
En ik heb veel meer gelezen dan eerdere maanden! Dus dat vind ik erg fijn. Ook iets meer gemixt qua genres. Al blijft veel feelgood en romantiek. Ik merk dat ik toch weer meer zin in thrillers en krimi’s krijg, dus die komen komende maand vast ook wel weer voorbij vermoed ik tenminste 😛 Hier en daar zijn er wel een deel kortverhalen erbij dus, de lijst lijkt ook gewoon meer indrukwekkender 😛

Omdat je van mij bent –  Claire Contreras
Zin – Jackie van Laren
Lief – Jackie van Laren
Ziel – Jackie van Laren
Vallen – Jackie van Laren
Opstaan – Jackie van Laren
Duingras – Jackie van Laren
Als de nacht valt – Nora Roberts (deels Luisterboek, deels gelezen)
Stormwind – Jackie van Laren
Springvloed – Jackie van Laren
Tegenstroom – Jackie van Laren
Thuis in het Kunstcafé – Sue MacDonagh
Hoogtij – Jackie van Laren
Schim in het donker – Nora Roberts
Nachtschaduw – Nora Roberts
Tilly Tod – Mary Schoon
Valentijn met twee – Verschillende auteurs
De tafel – Jackie van Laren
Museum van gevonden voorwerpen – Emma Zegers
Soepfactor – Jackie van Laren
Ila’s vrienden – Dani van Doorn en Ilaria Conalbi
Verliefd drie keer woordwaarde – Jackie van Laren
Vooroordeel – Jackie van Laren
De meisjesmagneet – Jackie van Laren
Harry Potter and the sorcerer’s stone – JK. Rowling- Luisterboek
Melle in het kwadraat – Jackie van Laren
Precies genoeg – Jackie van Laren
Thuiskomen – Jackie van Laren
Alleen met jou – Angela Britnell
Twee Prinsen – Jackie van Laren

30 tot nu toe 😛 Stand 23 mei!

Ik heet Suzan Brand – Mary Schoon
Zij van Keijzer – Mary Schoon
Italiaanse toestanden – Tamara Haagmans
De gouvernante van Penwhythe Hall – Sarah E. Ladd
Eens gegeven – Charlotte de Monchy
Flessenpost – Chantal Claassen
Harry Potter and the Chamber of Secrets – JK. Rowling- Luisterboek.

Dus 37 boeken afgelopen maand! Daar ben ik erg blij mee maar het ligt vooral aan de boeken, bijna alle lazen ze prettig en super vlot. Het waren verhalen die ik niet los kon laten en waar ik elke seconde gebruik wilde maken om verder te lezen. Van een deel is de recensie al online, een deel komt nog. Dus Stay Tuned en tot later!

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.