Gelezen in Juni 2021

Ohoh, vinden jullie de tijd ook zo snel gegaan in Juni? Morgen is het dus alweer 1 juli! Tijd om dus te bekijken wat ik de afgelopen maand heb gelezen! En dat zijn nog weer meer verschillende genres dan de vorige maand!
één boek ben ik begonnen, genaamd ‘De Tragedie van Ladenbrooke Manor’ door Melanie Dobson. Wel begonnen maar niet uitgelezen, het pakte niet en ik heb het met sprongetjes wel geprobeerd, maar het verhaal vind ik ronduit te grauw naar mijn smaak…. denk alles samen toch 50% is gelezen. En soms kan je gewoon beter stoppen… Verder ben ik nog bezig in een verhaal dat ik proeflees en heb ik mijn luisterboek van Harry Potter nog niet uit. Hoofdstuk 30 van de 37, dus geen illusie dat ik die vanavond nog even afluister 😛
Verder lees ik een verhaal via ireader, en daar moet je eerst punten sparen voor je verder kan lezen, dus dat word nog geduld oefenen 😛
Nu dat was het verslag met alles wat nog loopt. Nu de dingen die ik heb uitgelezen de afgelopen maand! En dat is echt een mengelmoes van genres in 22 boeken! Daarvan zijn van 5 boeken nog recensies te verwachten en zijn er van de 12 titels een recensie verschenen!

Geen slechte score gezien ik dus de stoute schoenen heb aangedaan na een virtuele schop van iemand onder mijn kont en dus meedeed/doe met de fan fiction schrijfwedstrijd van Zomer & Keuning. Niet dat ik enige illusies heb dat ik ooit kans maak om te winnen, maar het was leuk en heel leerzaam om te doen. Korte verhalen schrijven is een talent apart!

Duister vuur – Nora Roberts
Lentegroen* – Jackie van Laren
Sahana* – Ruby Coene
Haar verborgen geheim – Mary Schoon
Liefde & Ananas – Isaelle Paz Soldan
één huis, vijf vrouwen – Emma Zomer
één huis, vijf dates – Emma Zomer
één huis, vijf gedachtes – Emma Zomer
één huis, vijf liefdes – Emma Zomer
één huis, vijf verhuizingen – Emma Zomer
Geek girl – Holly Smale
Zwarte koffie, macchiato & Takkenthee* – Jacodine van der Velde
Harry Potter and the prisoner of Azkaban – J.K. Rowling – Luisterboek
Nachtbraker – Nora Roberts
Geheimen van de vuurtoren – Emma Carroll (recensie komt)
Zomerloof* – Jackie van Laren
Bestemming geluk – Aline van Wijnen (recensie komt)
De zaak van Ronald V. – Jim de Koning en Ronald V. (recensie komt)
De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan (recensie komt)
Verleid tot verloving – Michelle Smart
Liefde als spoedgeval – Annie O’Neil
Zomer in de kleine Bakkerij- Jenny Colgan(recensie komt)

Welke boeken heb jij gelezen en welke was voor jou de meest onverwachte topper?
PS het aantal sterren in de header van deze blogpost is pure toeval en zegt niks over de boeken die ik las!
Ik verwacht in Juli wel weer een flinke toename in feelgoodtitels gezien ik dan boeken van Tamara Haagmans krijg én de drie boeken van Wendy Brokers uitkomen en via Koboplus! <3

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.