Gelezen in Augustus 2021

Augustus
Ups maar 11 boeken deze maand, maar wel lekkere dikke boeken, en dat met het weinige tijd dat ik had met oa. familie bezoek en werken, maakt dat ik toch heel tevreden ben. Veel historie/liefdesromans, ik was daar gewoon even heel erg aan toe.

Harry Potter and the Order of the Phoenix (Luisterboek Hoofstuk 38 u up)
Thuishaven – Jody Hedlund
Het heft in eigen hand – Stephanie Laurens
Uit onverwachte hoek – Stephanie Laurens
Speling van het lot – Stephanie Laurens
Hartendief – Emma Anna
Keuze van het hart – Stephanie Laurens
Dilemma van de liefde – Stephanie Laurens
Verborgen hartstocht – Stephanie Laurens
Seizoen voor liefde – Stephanie Laurens
Bewijs van liefde – Stephanie Laurens
Harry Potter and the Halfbloodprince (Luisterboek)

Wat heb jij gelezen afgelopen maand?

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.