Gelezen in Oktober 2021

Oktober
Oktober kwam en ging. Dus het is weer tijd om alles op een rijtje te zetten. 19 boeken heb ik gelezen in deze herfstige oktober en de meesten waren feelgood. Het is geen grote lijst, het zijn ook niet allemaal dikke boeken, maar ik ben er tevreden er mee. Ik heb gewerkt. Mijn verjaardag gevierd. Grote fietstochten gefietst (60 en 67 km). Het sporten heb ik weer opgepakt, dus je kan zeggen dat ik ook deze maand best druk bezig was. Twee nieuwe, bekende, namen heb ik gelezen; Anne West en Lis Lucassen. Hoeveel boeken heb jij van mijn lijstje gelezen?Vurige adem – Maya Banks
Bij Kennis – Iris Visser
Zoete zomer dromen – Renée Olsthoorn
Vraag het aan Veerle – Renée Olsthoorn
Mr. Quarantine – Lis Lucassen
Liefde zonder toekomst – Anne May
Sweet home Carolina – Debra Eliza Mane & Olivia Hill
Met een beetje geluk – Tamara Haagmans
Gezocht: vriend met jacht – Marina Folkers – Kortje
#IkDateThuis – Lily Frank
Ellowyns toren – Cathinca van Sprundel
Arigato – Jackie van Laren – Kortje
Soepfactor – Jackie van Laren – Kortje
Het komt vanzelf – Jackie van Laren – Kortje
Het wonder – Jackie van Laren – Kortje
Rovershart #2 – Emma Anna
Maud #1 de Stadstuin – Anne West
Britt #2 de Stadstuin – Anne West
Yara #3 de Stadstuin – Anne West

 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.