Gelezen in November 2021


Oh November. Wat zal ik zeggen, ik ging goed van start, las merendeel Engels, maar omdat ik thuis zit omdat ik ben mishandeld door een reizende omdat hij niet eens was met de gevolgen van een niet geldig treinkaartje. AUA! Mijn hand gaat langzaam beter, maar ik ben even mijn JAM kwijt. Ik heb nu meer Criminal Minds gekeken, Proefgelezen Youtube-filmpjes kijken. EN Ik ben bezig met mijn kanaal, Wil ik al langer en ik was al begonnen, maar het kwam weer stil te liggen, dus computer opschonen met al het video materiaal wat er opstaat. Dus uren editen en oefenen. Het is soms zo cringe. Maar wat zou jij graag willen zien op een boekenchannel?

Ik denk na dat ik wil lezen, interviews wil maken, maar ik doe het niet. Bijna was deze post ook niet online gekomen. Want de boeken die ik deze maand heb gelezen, waren Engels en smut. En  van het betere werk heb ik het meeste nog niet uit. Waaaah. Hoe is de stand dan precies? 23 boeken waarvan één roman/kortverhaal en één biografie. 17 boeken Engels. Twee begonnen en nog niet uit. Maar een nieuwe maand en nieuwe kansen! De 15 Criminal Minds seizoenen zijn gekeken dus die kunnen me niet meer afleiden. Hoe was jou maand?De kneepjes van het vak #1 – Vanessa Vale
Terug in het zadel #2 – Vanessa Vale
Geef mij de touwtjes #3 – Vanessa Vale
Their Kidnapped Bride #2- Vanessa Vale
Their Wayward Bride #3- Vanessa Vale
Their Captivated Bride #4- Vanessa Vale
Their Treasured Bride – Vanessa Vale
Their Christmas Bride – Vanessa Vale
Their Reluctant Bride #7 – Vanessa Vale
Their Stolen Bride #8 – Vanessa Vale
Their Conquered Bride #9/10 – Grace Goodwin
Their Brazen Bride #9 – Vanessa Vale
Their Rebellious Bride #11 – Vanessa Vale
Their Reckless Bride #12 – Vanessa Vale
Ride me Dirty #1 – Vanessa Vale
Claim me Hard #2 – Vanessa Vale
Take me Fast #3 – Vanessa Vale
Hold me Close #4 – Vanessa Vale
Make me Yours #5 – Vanessa Vale
Kiss me Crazy #6 – Vanessa Vale
Amalia – Claudia de Breij
De tweede ronde – Martine Hoogschagen (2x- Of eigenlijk 3x. Twee keer proeflezen. één keer na uitgave :D)
Liefs uit New York – Iris Visser (Begonnen nog niet uit)
More Than A Cowboy – Vanessa Vale (Begonnen nog niet uit)

Maar na het bijwerken van mijn Goodreads zie ik dat ik nu al over het aantal ben van vorig jaar! Dus daar ben ik dus best content mee!

XX tot de volgende keer!

PS. De interviews gaan in het nieuwe jaar verder! Voor als alle drukke dagen en chaos voorbij zijn. Kunnen jullie er op verheugen dat het Januari word! 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.