Gelezen in December 2021

December
December mensen, o wat een maand, feestjes plannen. En het meeste ging niet door…. Maar wat wel weer mocht is gaan werken vanaf de 20e! Zo blij mee en sindsdien lees ik ook weer meer. Maar ik heb echt niet niks gedaan. Ik ben begonnen met Bones kijken, seizoen 3 nu 😀 Maar ook is nu mijn booktube online sinds mijn broers verjaardag op 14 December! Check hem hier en ik zou het waarderen als je zou abonneren en de filmpjes liket. Daarmee help je gigantisch. Ik ben ook van plan om als ik de 100 abonnees haal een winactie te gaan doen :D.
Ieder geval staat er nu bij sommige recensies een filmpje en ook gaat dat in de toekomst bij meer recensies gebeuren!

Verder proeflees ik een superleuk verhaal voor een super leuk mens en schrijfster. Heb ik mijn eigen verhaal voor de Valentijnsprijs-wedstrijd afgeschreven, 100 keer herlezen en aangepast én ingestuurd. Belangrijk punt dat insturen. En ik ben zo dankbaar voor mijn proeflezers, ze zijn goudwaard en laten mij zien dat er altijd wat te verbeteren valt!

Wat heb ik deze maand gelezen? Zeventien boeken, waarvan dus weer deels engels, en hoewel de boeken ok zijn. Weet ik niet waarom ik ze allemaal lees. Elke x denk ik dit is de laatste en dan hop vind ik er toch weer één of blijkt het een serie te zijn…  en weer een paar korte verhalen. Ik heb nog nooit zoveel korte verhalen gelezen als in dit jaar. Het jaar van het korte verhaal! Zie jij nog een paar boeken op het lijstje staan die jij ook hebt gelezen? Vond je het goed of juist niet?

Liefs uit New York – Iris Visser
The Lawman #1 – Vanessa Vale
Alles volgens plan – Myra Slot
Moeder Doorn – Juliet Marillier
Two marks: Untamed – Renee Rose & Vanessa Vale
Two marks: Desired- Renee Rose & Vanessa Vale
Two marks: Tempted – Renee Rose & Vanessa Vale
Liefde met een gebruiksaanwijzing – Aline van Wijnen
Een melodie voor Melody – Renée Olsthoorn
#IkDateMetKerst – Lily Frank
Het familiehotel van Sapphire Bay #1 – Martin Holly
Hartverwarming – Chantal Claassen
Liefde en chocolade in Crans-Montana- Kyra Rutgers
The Cowboy #2 – Vanessa Vale
The Outlaw #3 – Vanessa Vale
Een gouden gloed over Ruby Falls #2- Holly Martin
De zoete verleiding van Emerald Cove #3 – Holly Martin
Een klus voor twee – Esther Stui

Tot nu staat de teller op 225 boeken. 26 meer dan vorig jaar, dus ik ben gewoon weer tevreden 😛 (mijn Goodreads pagina kan je hier vinden :P) En ik mag gewoon het nieuwe jaar beginnen met een nieuw notitieboek! Zo lekker nieuw en leeg!

Tot nu heb ik 224 boeken uitgelezen, sommigen begonnen en niet uitgelezen, maar dat komt vast volgend jaar wel

XX tot de volgende keer!

PS. De interviews gaan in het nieuwe jaar verder! Voor als alle drukke dagen en chaos voorbij zijn. Kunnen jullie er op verheugen dat het Januari word! 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.