Liefs uit New York – Iris Visser

Liefs uit New YorkHet vierde boek, en het derde boek in de serie “liefs uit; Maar ze zijn allemaal losstaand van elkaar te lezen.

De flaptekst:
Emma krijgt op haar werk de kans van haar leven: het evenementenbureau waarvoor ze werkt heeft een filiaal in New York dat zó goed draait dat ze meer mensen nodig hebben en zij is de gelukkige. De specifieke klus: het organiseren van een enorm kerstfeest voor een groot advocatenkantoor.

Ondanks Emma’s jarenlange ervaring met de moeilijkste evenementen, loopt het in New York op zijn minst gezegd wat stroef. Wanneer als klap op de vuurpijl ook nog de live band afzegt, dreigt het hele feest in het water te vallen. Het toeval wil echter dat haar knappe, kerst-hatende buurman niet alleen in een bandje speelt, maar ook nog eens de sterren van de hemel kan zingen. Emma zet alles op alles om hem over te halen om op te treden op het kerstfeest. Zal het haar lukken om de Grinch-next-door in te laten zien dat haar favoriete feestdag toch niet zo verschrikkelijk is als hij denkt om zo haar baan te redden?

Mijn mening:
Het verhaal begint een beetje, tja. Ik ken de hoofdpersoon niet, en hoewel dat logisch is. Kan ik me niet zo goed inleven in haar. Dat komt niet doordat ze slecht is neer gezet. Maar ik vond gewoon heel weinig overeenkomsten met haar. Ik snapte niet waarover ze zich druk maakte. Maar verder in het verhaal werd dat al veel beter en ik genoot er echt van. De humor en de ongemakkelijkheden spatte van de bladzijdes. Maar de relatie werd ook zo neergezet dat als je geen relatie hebt, dat je er precies zo een wilt. Iemand die een liedje voor en over jou maakt. Zo lief!
Een bekende komt terug in het verhaal, je begrijpt enkel en alleen hoe leuk dat is als je de andere boeken ook hebt gelezen, wat ik dus ook aanraad. Anders is het gewoon een opmerking. Maar zulke kleine details, ik houd er van en kan er vaak niet genoeg van krijgen. Ook dit vierde boek van Iris Visser is een aanrader!

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 07-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Liefs uit New York’ bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.