Wie ben ik?

Who am i?

Nou mijn naam is Anja, op moment dat ik deze blog begon was ik 20 en wilde ik dit blog bijhouden omdat ik uit Nederland ging vertrekken! Dat was 24 mei 2013
Voor de exacte geschiedenis, kan je de berichten lezen! Begin bij het begin, zou ik zeggen!

Sindsdien woon ik in dit mooie land. De bergen vervelen me nog altijd niet. Werken doe ik veel en ik heb veel verschillende hobby’s. Ik probeer elke dag wat te leren, en anders ieder geval iemand te laten lachen!
Ik houd van boeken, in allerlei soorten en maten. Daarom ook dit blog en mijn youtubekanaal: FollowMeMoveBooks, alles om het Nederlandse boek en schrijvers te helpen!

Sinds mijn 15e schrijf ik al maar die verhalen zijn nooit openbaar gemaakt. Maar Martin Scherstra, Reina Crispijn vooral hebben mij een schop onder de kont gegeven om verder te gaan. (en nog een paar hele lieve mensen/auteurs hebben mij gestimuleerd. Oa. Gaby Rasters) Sindsdien schrijf ik met een doel. Een doel dat sinds 14 mei 2022 dichterbij is gekomen, want bij de tweede verhalenwedstrijd dat ik ooit meedeed, kwam mijn verhaal in de bundel ‘Lentekriebels‘ terecht. Ik sta daarin met o.a. Tamara Haagmans, Chantal Claassen, Mienke Feijen, Marijke Frankema, Jet Nijland, Anja Janssen(zij won de wedstrijd) niet de minste namen dus!
Ik schrijf onder de naam Antonia Vermeer omdat Antonia is mijn naam en mijn achternaam is heel moeilijk in het buitenland. Dromen doe ik groot.

Ik eet sinds al jaren meerendeels koolhydraatarm. Mijn PCOS reageert daar beter op en daardoor is dat de manier van eten voor mij. Ook geen gluten eten werkt goed tegen alle symptomen van deze ziekte. Het is niet altijd even makkelijk, maar het is het waard!

Wat ook op de planning staat is in 2023 wil ik drie bergen belopen in Italië.

Hier vind je trouwens nog een link naar mijn disclaimerpagina. Voor als je wat meer technische info wilt

Wat dingetjes over mij……

*Kind van God, *Christen, *Lezen, *Schrijven, *Proeflezeres, *Creatief zijn, *Recensies maken, *Naaien, *NCIS, *Criminal Minds, *Fotograferen, *Wandelen in de bergen, *Zingen, *Gek doen(of zijn 😛 ), *Bloggen,* Schrijven, *Compassion, *Rood, * Single, *Tekenen, *Dieren, *Slapen, *Werken, *Weet om te gaan met gereedschap!* Haat-liefde verhouding met KIWI’s, * Beetje een sociale Einzelgänger, ofwel ik kan goed alleen zijn. Maar ‘k houd ook van contact! *Romantisch ziel, *Vintage, *Spreuken/Quotes, *Kaarsen, *Inksniffer, *Nieuwsgierig aagje,

Liefs,

Anja

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie maak ik schrijf- en grammaticale fouten. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens na lees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

4 Responses

 1. hans en marina
  hans en marina at |

  ANJA ,Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk geniet je ervan in duitsland.
  Veel groetjes,
  Hans en Marina

  Reply
  1. anjaderijk
   anjaderijk at |

   Dankje! Dat gaat zeker lukken. Het is nu al genieten!
   Komen jullie nog de 2e nov? Zou ik super leuk vinden!

   Ook veel groetjes Terug!

   Anja

   Reply
 2. Robbert Anouke van der Wart
  Robbert Anouke van der Wart at |

  Wat een mooi gemaakte site, complimenten..

  Reply
  1. Anja
   Anja at |

   Dankje!

   Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.