Liebster Award

Liebster

Vandaag kreeg ik een berichtje van Nakita van Nakitaslibrary en een andere lieve mede blogster wees me er op dat ik genomineerd was voor de Liebster Award! Leuk natuurlijk, maar echt een nieuwe blogger ben ik niet, al ben ik nog wel vrij jong een boekenblogger.
Maar leuk blijft het! Hieronder de uitleg die ik kreeg!

De Liebster award wordt doorgegeven door bloggers. Het doorgegeven gebeurd door het nomineren van andere bloggers, en dan vooral de nieuwe bloggers. Je krijgt dan 11 vragen die je zelf moet beantwoorden en stelt op jou beurt weer 11 vragen aan de bloggers die jij genomineerd heb.

1. Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
De meesten zullen het al wel weten, omdat ik ging emigreren naar DE en de mensen op een eenvoudige manier op de hoogte wilden houden.

2. Wat doe je in het dagelijks leven?
Nou eigenlijk doe ik vooral gek. Dansen door de woonkamer en mijn Twinkle staart me dan aan; ‘Gek mens!’ Maar ik denk dat je bedoelt wat voor werk ik doe? Ik werk in een bakkerij en in een tankstation.

Liebster

3. Wat is je favoriete serie voor boeken?
Oeh dit vind ik zo moeilijk. Net gelezen. Divergent- serie van Veronica Roth die vind ik erg mooi. Maar andere zoals HP, Stanislaski en McGregor van Nora Roberts vind ik ook erg goed en dan nog de Virgin River van Robyn Carr. Ik kan niet kiezen. Sorry.

4. Wat is je favoriete Quote?
 Een boek Quote of gewoon een Quote? Eigenlijk valt hij onder beiden.  Het is een boek, maar het is niet zomaar een boek. En ook hier kan ik niet kiezen, en ze zijn ook erg verschillend!

‘Maar de Heilige Geest brengt ons tot betere dingen: liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, mildheid, trouw, tederheid en zelfbeheersing.’ (Galaten 5:22)

Of ‘Als je één met Mij blijft, en Ik één met jou blijf, dan breng je veel vrucht voort’ (Joh. 15:5)

‘Wees nuchter en waakzaam; want uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, op zoek naar wie hij zou kunnen verslinden. Bied weerstand aan hem, vast in het geloof.’ (1 Petrus 5:8—9)

5. Wat is je favoriete blog en waarom?
Mijn favo blog……ik kan niet kiezen! Waarom moet ik kiezen?
Ik lees graag die van Marjolein, zij heeft leuke artikelen naast haar recensies.
Ik lees graag blogs van Zeeuwse mama, zij is een christen, blogt over haar leven en over Compassion. En zo heb ik er nog meer die ik erg leuk vind, maar erg verschillend!

6. Heb je nog plannen voor je blog?
Door bloggen over mijn leven, verder natuurlijk bekender worden voor en bij uitgeverijen. En wat ik leuk zou vinden om meer interactie te krijgen met mijn volgers.

7. Wat is je mooiste moment dat je gehad heb dankzij het bloggen. Het zijn er een paar, als mensen tegen mij zeggen dat ze hebben genoten van het lezen, dat ze schaterlachend op hun stoel zaten. Die momenten vind ik echt leuk en waardevol.

8. Wat is je favoriete film?
Ah die is eigenlijk best makkelijk! Courageous!

9. Hoe ben je begonnen met lezen?
Ik weet nog dat er een tijd was dat ik lezen haatte en dat ik begeleiding kreeg van een leesmoeder in groep 3 ofzo. En ineens weet ik eigenlijk niet beter dat ik altijd heb gelezen! Dit is ook de reden dat vele leraren of twijfelden of ik dyslexie had of niet.
Nou, gezien mijn schriften van die tijd, heb ik het wel 😛

10. Wat vinden je vrienden ervan dat je blogt?
Nooit op die manier er over gehad omdat het een logisch gevolg was van mijn emigreren. Sommige wel handig en grappig geloof ik.

11. Heb je leuke mensen ontmoet dankzij het bloggen en leuke meetings gehad? Zo ja, met wie?
Ja en nee, velen heb ik nog niet ontmoet, wat ik wel graag zou willen maar moeilijk gaat ivm mijn woonplaats in Inzell. die 1000 km zijn soms moeilijk te overbruggen.En diegene die ik ontmoet heb zijn super aardig en het is leuk om de gezichten erachter te leren kennen! Met de meesten heb ik nog steeds contact al is het een tijd soms stiller dan anders. Iedergeval de mensen van de BBB

Zo dat waren de vragen voor mij, nu komen mijn vragen voor mijn genomineerde 😛

 1. Wat is je favoriete boek uit je jeugd? Dus je favoriete kinderboek?
 2. Wat doe je in het dagelijks leven?
 3. Wat is je favoriete serie voor boeken ?
 4. Wat is je favoriete Quote?
 5. Wat vond je de slechtste verfilming van een boek ooit? Mag ook een slechte serie zijn!
 6. Heb je nog plannen voor je blog?
 7. Wat is je mooiste moment dat je gehad heb dankzij het bloggen.
 8. Waar heb jij echt spijt van?
 9. Hoe ben je begonnen met lezen?
 10. Wat vinden je vrienden ervan dat je blogt?
 11. Heb je leuke mensen ontmoet dankzij het bloggen en leuke meetings gehad? Zo ja, met wie?

 

En rattataa: de genomineerde voor deze Oscar zijn……. 😛
Het zijn voor mij eigenlijk alle vrij onbekende bloggers, dus please plaats je link van jou Liebster antwoorden hier onder in de comments. Ik leer jullie én jullie blogs graag beter kennen!

Carina van Essen — http://www.carinasboekenkast.nl
Eline Haring– http://justonemorepage.net (samen met Mirthe Sportel)
Anouk Hoefmans — www.readingtraveller.nl
Femke Van De Griendt  — https://femkel33st.wordpress.com
Freya Sixma — http://bookstruck.nl
Irene de Groot —https://geekpalacesite.wordpress.com
Liz Greenash — http://www.pluizenbol.nl
Joelle Vos — www.superjoellegirl.nl
Linda Kwakernaat http://www.linda-linea-recta.nl
Mariëlle Tax — www.duntax.nl
Sharon Braat — www.missionbook.wordpress.com (samen met Laurette van der Loo-Gerts)

Liebster

3 Responses

 1. Irene
  Irene at |

  Oh super leuk dat je me genomineerd hebt! Dank je ^-^

  Reply
 2. Marielle
  Marielle at |

  Bedankt voor de nominatie! Morgen komt ie online op http://www.duntax.nl

  Reply
 3. Femke
  Femke at |

  Bedankt voor de tag! Ik ga er komende week mee aan de slag 🙂

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.