Ik wil jullie wat vragen

Lieve allemaal,

Nu de feestdagen weer voor de deur staan wil ik graag iets aan jullie vragen.

Ik zit in het partnerprogramma van Bol, dit betekend dat als iemand via mijn website door klikt naar bol en daar iets koop (maakt niet uit welk product) ik daar een x% commissie over ontvang. Van deze inkomsten betaal ik de kosten van mijn blog (win-acties, hosting, materialen die ik nodig heb enz.)

Mochten jullie dus iets op bol willen kopen wil ik jullie vragen om eerst naar mijn site www.FollowMeMove.com te gaan en dan ergens op een link klikken waarmee je naar bol gaat. Bijv. bij een recensie)

Ik krijg niet te zien wie van jullie wat koopt dus je blijft nog altijd anoniem!

Alvast heel heel veel dank als je dit wil doen 😀

Nog even een extra toevoeging. Jullie betalen niets extra via mijn link. De prijs blijft exact hetzelfde!

Dankjulliewel! Danke!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.