Kriebels op glad ijs – Lily Frank*

Kriebels op glad ijs

”Het klonk zo leuk, toen Isa’s tweelingzus het haar voorstelde; een weekendje snowboarden met vriendinnen. Maar wie had verwacht dat snowboarden zo verschrikkelijk moeilijk zou zijn? Als Isa tijdens een angstig moment letterlijk en figuurlijk valt voor de koele snowboarder Fedde, lijkt het rampzalige weekeinde eindelijk rooskleuriger te worden. Helaas is Feddes beste vriend Kristan nog kouder dan een ijsklontje… Waarom heeft hij zo de pik op haar?
Isa opent de jacht op de knappe Fedde. Lukt het haar om zijn hart te verwarmen en om dat van Kristan te ontdooien?

Zodra er kriebels in het spel zijn, begeef je je op glad ijs!”

Deze recensie was en is onderdeel van December = adventskalender 2015 en is te vinden onder Deurtje 16!
Wil je kans maken op een exemplaar? Tot kerst 2015 maak je kans!

Mijn mening:
Allereerst wil ik Lily bedanken voor het E-bookexemplaar dat ik hiervoor te lezen kreeg.
Het verhaal nodigt met de flaptekst je uit om te gaan lezen! En dat is voor mij een goed pluspunt. Helaas heb ik soms last van het vooroordeel dat Nederlandse schrijvers wat minder goed zouden zijn dan de buitenlandse collega’s. Ook dit boek deed mij weer beseffen dat het een vooroordeel is!
Wel is het te merken dat de auteur van oorsprong Nederlands is en gebruikt ze wat minder bloemige taal dan je gewend zou zijn in de bouquetreeks.
Ook vind ik op sommige plekken de snelheid een beetje te snel. Gezien de 72 bladzijdes was er die ruimte wel aanwezig naar mijns inziens. Dit had het verhaal denk ik ook verbeterd omdat er dan meer ruimte was voor spanningsopbouw. Dit voelde nu voor mij ietwat afgeraffeld. Maar het verhaal vind ik erg leuk en origineel en vond ik het vooral erg jammer dat het al zo snel voorbij was! Ook het feit dat de hoofdpersoon een boekenliefhebber is prima in het verhaal verwerkt. Haar gevoelens over boeken zijn echt heel goed beschreven en levensecht! Ook de spannende scene is erg origineel! Echt dit heb ik nog nooit eerder zo tegengekomen en originaliteit scoort voor mij altijd erg hoog!

Aantal Sterren:
16

Titel: Kriebels op glad ijs
Auteur: Lily Frank
Uitgeverij: TintelingRomance 
Vertaling: N.V.T.
Uitgave: 29 januari 2015 — 72Blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 16-12-2015
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Helaas is ‘Kriebels op glad ijs’ niet op bol.com te vinden. Maar wel via de onderstaande plaatsen!

* iTunes
* Smashwords
* Amazon
* Kobo
* Google Play Store

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.