Deurtje 24! December = Adventsmaand!

Waxmelts
Kerstavond! Een beetje aan de late kant. Ik weet het. Maar vandaag was mijn paps weer in het ziekenhuis opgenomen dus, ik was ergens anders mee bezig! Vanaf morgen komen ook de missende deurtjes online!

Deurtje 24 is naast een review van een product ook een super leuke win-actie! Zodat jij het ook kan uit proberen!

Waar gaat het om? Deze leuke vormpjes die bij de kerstboom liggen!
De officiële benaming is ‘Eco Soy Waxmelts’  Afgekort door mij tot Waxmelts!

Waxmelts
Volgens de website van het bedrijf waar ik ze vandaan heb is het de nieuwste trend als je praat over geurverspreiding. Huh, zal je misschien zeggen, dit bestond al véél langer!

Jup, dat was ook wat ik eerst dacht. Maar alles maakt een ontwikkeling door en zo ook dit. Het blijkt dat de eerdere versies niet zo natuurlijk en gezond zijn als men denkt en MeltCompany heeft daar dus een oplossing voor bedacht!
Waxmelts van MeltCompany is eigenlijk niks meer dan geur/aromatische olie verpakt in een jasje van natuurlijke soja!

Nu kan ik alles herhalen wat ze op hun site zeggen. Maar ik houd het even op de door hen genoemde pluspunten van de Eco Soy Wax, in vergelijking met de traditionele paraffine wax.

• 100% natuurlijk
• Geen afgifte van giftige stoffen
• 100% biologisch afbreekbaar
• Betere gelijkmatige geurafgifte
• Geen walm door een lager smeltpunt
• Uitwasbaar, vlekt niet
• Sustainable

Het laatste moest ik even vertalen en het betekend dus duurzaam!

Klinkt goed! Dus dat heb ik uitgeprobeerd samen met mijn moeder!
Eerst was ik nogal koppig en gebruikte ik een oude brander. Helaas werkt dat niet goed, de wax is dan de dicht bij de hittebron en moet je wel een brander van MeltCompany aanschaffen. Handige verkooptruc of omdat het gewoon een ander product is dan de eerste versies en moet ik gewoon niet zo krenterige Nederlander zijn?
Ieder geval zijn er verschillende designs en kleuren! Ik kan jullie nu enkel de mijne laten zien!

Er zijn zoveel geurtjes, de één ruikt zo lekker en de ander net wat minder! Maar er zijn meer dan 100 geuren dus voor iedereen is er wat bijpassend. Er zijn geuren als Zwitsal, Chocolade, Dennen, Rozen, Citronella of geuren met hele chique namen zoals Vanilla Lace & Pearls.
Deze geuren vind ik moeilijk aan te duiden met iets bekends, maar de meesten ruiken ongebrand al erg goed!
Wat mij al erg verbaasd, want er zijn heel wat geuren waar mijn vader niet tegen kan en ik heb dat van hem geërfd. Dus bij sommige geuren hoeven we maar te sniffelen of we weten of we daar hoofdpijn van krijgen!

De waxmelts heb ik voor een langere tijd uitgeprobeerd en in de zomer ben ik fan van de citronella! Deze houd de meeste wespen weg! Pluspunt 1 of course!
De meeste waxmelts hoef je maar een half uur aan te steken en heb je daarna nog lang plezier van de geur. Al ruik je soms het niet meer als je de hele tijd in de dezelfde ruimte verblijft. Even naar buiten en je ruikt het echt weer. Met de citronella laat ik hem wel doorbranden, dit had voor mijn gevoel een beter resultaat! Zeker omdat je meestal buiten bent en de geur meer de wereld in vervliegt.

Ook is er een neutralizer waxmelts, die dus vieze en lelijke geurtjes laat verdwijnen. Bijvoorbeeld te veel wierook of als je kool hebt gekookt.
Dit werkt echt, vrienden van mij hebben een pension en een doordringende wierook geur in de kamers terwijl de nieuwe gast op de stoep staat? Niet fijn! Maar de geur was daarna weg! Ook deze neutralizer melts moeten door blijven branden en is een halfuur niet genoeg.

De melts vind ik niet heel goedkoop, maar duur zijn ze ook niet als je het vergelijkt.
De waxmelt is ongeveer 8 tot 10 uur te gebruiken en omdat het maar een half uur brand kan je er meerdere dagen mee doen. En gemiddelde geurkaars kost toch algauw rond de €5,- al heb je overal uitzonderingen op.

Een handig trucje is als je tussendoor van geur wil wisselen. Is een waxinelichtje even aansteken, * Wel erbij blijven, anders ben je te laat: P* En met en stuk keukenrol kan je het er dan makkelijk uit krijgen. Het meeste is dan nog hard en kan je in een afsluitbaar bakje bewaren. Ben je toch te laat? Kaarsje uitblazen en wachten tot het gestold is en dan een nieuwe poging wagen!

Wat vind ik er nu van?
Een fijn product die zijn prijs waard is en vooral fijne geuren! Ook voor mensen die daar gevoelig voor zijn! Ook het motto van het bedrijf vind ik erg positief en stelt me gerust. Elke geur word handgemaakt en daardoor worden de juiste verhoudingen keer op keer gecontroleerd en dat wekt vertrouwen bij mij op!
Ik ben positief!

En ik wil jullie er ook mee kennis laten maken! Dus je kan een paar waxmelts winnen om uit te proberen!

Waxmelts

Wat moet je doen?/ Voorwaarden!
* Like hun facebook- pagina
Like de facebook-pagina van FollowMeMove
* Meld onderaan bij de comments dat je mee doet. Enkel facebook is niet genoeg!

Mee doen kan tot 29 december 2015!

Geen geduld?

Helaas zijn de waxmelts niet overal te koop en de particulier kan ook niet zomaar bij MeltCompany bestellen! Maar zijn jullie nieuwsgierig en willen jullie gelijk bestellen? Klik dan hier! Dan geef ik de gegevens van mijn moeder waar je ze ook kan kopen! En wees niet bang. Ze is een gediplomeerd nagelstyliste en heeft ook een site.

Waxmelts

Ps. aan deze deurtjes kan je ook nog mee doen!
Deurtje 2
Deurtje 3
Deurtje 5
Deurtje 11
Deurtje 16

Dit is een persoonlijke review vanuit mijzelf en is geen ad of gesponsorde artikel!

7 Responses

 1. Jacqueline de Waal
  Jacqueline de Waal at |

  Fijne dagen en een een mooi followmemove jaar in 2016!

  Reply
 2. Annette Massop
  Annette Massop at |

  Ik doe mee beide pagina’s geliked
  Gr.Annette

  Reply
 3. Anita H.
  Anita H. at |

  Ik doe ook mee.

  Reply
 4. Marianne S
  Marianne S at |

  Ik doe graag mee voor mijn moeder. Die is voor de meeste geurstokjes en huisparfums allergisch. Dit zou een mooie manier zijn om te testen of het iets voor haar is. En mocht ze hier ook allergisch voor blijken, dan weten mijn zussen of ik er wel raad mee!

  Reply
 5. Gerda
  Gerda at |

  Ik doe graag mee!

  Reply
 6. Sylvia
  Sylvia at |

  Hopelijk heb je een fijne kerst gehad, ondanks de zorgen om je vader. Veel sterkte daarmee!
  Graag waag ik een kansje, geliked op FB..

  Reply
 7. Jacqueline de Waal
  Jacqueline de Waal at |

  Super leuk dat ik heb gewonnen met deurtje 24 wacht vol spanning af!

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.