Seance- Kevin Valgaeren — WINACTIE!

Seance

Mysterieus, duister en passioneel
Londen, 19de eeuw. Dr. Francis Whitman, ooit een gevierd chemicus, wordt door een journalist gevraagd om een seance bij te wonen van het lokale fenomeen Elizabeth Archer. Zijn opdracht is om op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat dit spirituele medium een oplichtster is. Het feit dat Miss Archer nooit in één ruimte te zien is met de geest die ze oproept en dat ze als twee druppels water op elkaar lijken, maakt het werk van Dr. Whitman aanvankelijk eenvoudig. Maar niets is wat het lijkt, vooral wanneer er een dodelijk slachtoffer valt… Seance is een duistere, historische thriller waarin passie, gruwel en spanning naadloos in elkaar worden verweven; een spannende roman in de Angelsaksische traditie.

Mijn mening:
Normaal staat hier mijn mening, mijn beleving van het verhaal hier. Het boek ‘Seance’ heb ik mogen ontvangen van Uitgeverij TerraLannoo. Waar ik ze heel dankbaar voor ben.
Na het lezen van de flaptekst en contact met de uitgeverij, kreeg ik het boek toegestuurd. Ik was niet zeker of het boek wel bij mij en mijn geloof past. Na mijn operatie lukte het heel slecht om boeken te lezen. Nu ben ik twee weken terug ongeveer begonnen en ik merk dat het boek mij tegenstaat. Meeste boeken die ik lees, lees ik binnen een dag uit en dat is helaas bij dit boek niet zo. Na er een lange tijd, het proberen en er tegenaan hikken. Heb ik weer contact gehad met de uitgever en gebruik gemaakt van het aanbod wat ze deden in het begin. Als het teveel tegen mijn principes ingaat, dat ik dan mag stoppen.
Van het gedeelte wat ik heb gelezen, kan ik tot zo over oordelen dat het verhaal goed in elkaar zit en geloofwaardig overkomt. Het taalgebruik is een beetje bombastisch, maar past geheel in het verhaal, tot zo ver ik het dan gelezen heb :P.

Doordat ik het boek niet heb uitgelezen, geef ik géén aantal sterren.
Maar het is zonde om een boek te laten staan, en ik geef graag de kans aan iemand anders om dit boek te lezen en zijn of haar mening te formuleren.

Wat moet je doen om te winnen?
1.
Like de facebookpagina van FollowMeMove, en deel het daar. Als iemand door jou mee doet aan deze actie en mij gaat volgen op fb, krijg jij en diegene een extra winkans! Dus vraag je vrienden hier te zeggen hoe ze de actie hebben gezien! (Dit cursief gedeelte is optioneel!)
2. Na het winnen: Schrijf een recensie en deel die op bol.com, Hebban.nl. De recensie en de links mail je ook naar mij. Doe dit alles voor het einde van Oktober!
3. Mee doen met een geldig e-mailadres.
4. Laat hier onder weten waarom jij dit boek zou willen lezen!

Heb je geen tijd dit voor het einde van Oktober te doen? Dan vraag ik je de kans aan iemand anders te laten!

Je kan 3! weken kans maken op dit boek! Omdat het vakantie tijd is, is er een extra lange tijdsbestek om kans te maken! Tot 16 Augustus 24:00!

[bol_product_links block_id=”bol_578a77458e73d_selected-products” products=”9200000052483379,9200000053009245″ name=”Seance” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”461″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

17 Responses

 1. Ingrid Poisson
  Ingrid Poisson at |

  Dit boek staat al een tijdje op mijn wenslijst, dus neem ik het met plezier van je over

  Reply
 2. Ans Stier
  Ans Stier at |

  Ik loot graag mee. Ben heel nieuwsgierig geworden na het lezen van recensies over dit boek. Recensie schrijven geen probleem.

  Reply
 3. Gerda
  Gerda at |

  Hoi Anja, nou is mijn nieuwsgierigheid wel gewekt waarom dit boek je tegenstaat? Want tot hoever heb je gelezen welke bladzijde?
  Heb het gedeeld en ben dan ook benieuwd naar jouw antwoord op mijn vragen.

  Reply
 4. Annette Overvoorde
  Annette Overvoorde at |

  Mooie wonactie, ik doe graag mee omdat dit boek op mn wensenlijstje staat. Het maakt erg nieuwsgierig. Ik zou het als groot boekenfan graag lezen en een recensie schtijven. Toppieleuk.

  Reply
 5. Mireille Muls
  Mireille Muls at |

  lijkt me heeeeeeeeeeeel erg spannend

  Reply
 6. Annick van goethem
  Annick van goethem at |

  Wil het al lang lezen maar door omstandigheden nog niet toe gekomen. Heb al een aantal keer een recensie geschreven na een winactie en ook al meegedaan met een groepsrecensie. Bovendien heb ik er alle tijd voor en zeker voor zo’n spannend boek van een auteur van eigen bodem. Daarom waag ik graag mijn kans. Wie weet…..

  Reply
 7. Nick evrard
  Nick evrard at |

  Wil graag een spannend boek van een stadsgenoot lezen. Tijd en Goesting genoeg!!

  Reply
 8. Nakita
  Nakita at |

  Ik ben benieuwd naar dit verhaal omdat ik het vaker voorbij zie komen!

  Reply
 9. Silke
  Silke at |

  Ik wil het graag van je over nemen. Is een boek dat me echt aanspreekt. Die gothic sfeer, geesten heerlijk! Ik zit nu al op hete kolen. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.