Gonna Catch Pikachu – Lily Frank*

gonna catch pikachu

De schrijfster vertelde er over op Facebook en ondanks dat ik niet zeker weet of ik een fan of een hater ben van het spel Pokemon Go. Vond ik het verhaal rondom goed gevonden! Ik schreef een berichtje en de schrijfster schreef mij een berichtje, on the same time!
Ik kreeg het boek per email en ik ben gelijk begonnen!

De flaptekst:
In dit korte verhaal wil Jen het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen. Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

In het liefdesspel draait het niet om ‘Gonna catch ‘m all’.
Daar gaat het erom alleen die ene juiste te vangen.

Mijn mening:
Na een klein probleempje met de lezer op mijn laptop kon ik eindelijk beginnen. Het verhaal leest erg vlot. Het is vanaf het begin wel te merken dat het een kort verhaal is. De personages zijn niet erg diep uitgewerkt. En echt een band krijgen en mee leven kon ik niet. Dat vond ik wel jammer. Want er zitten wel een paar erg leuke situaties in, vraag maar aan mijn kat. Die keek me aan omdat ik dus hardop aan het lachen was en denkt dat ik gestoord ben. Een van de hetere scenes vond ik een beetje ongeloofwaardig. Als iemand zo’n hoofdpijn heeft? Please lees het verhaal en geef door wat jij denkt, mij lijkt het niet erg prettig. Al was verder de scene wel geloofwaardig geschreven.
Met de lezer van mijn laptop was de tekst niet mooi uitgelijnt, maar op mijn mobiel doet hij dat weer uitstekend.

Lekker om in een klein uurtje, anderhalfuurtje te lezen voor totale ontspanning!

Aantal Sterren:

Gonna Catch Pikachu

Titel: Gonna Catch Pikachu
Auteur: Lily Frank
Uitgeverij: Polder Publishers
Vertaling: N.V.T.
Uitgave: 2016 – 67 blz.

Voor de lezer: dit verhaal is niet geschikt voor kinderen.

Nieuwsgierig naar meer? Lees hier het eerste hoofdstuk. Gonna Catch Pikachu is te downloaden via de volgende websites:

iTunes
Kobo
Tolino
* Barnes & Noble (binnenkort beschikbaar)
* Smashwords (binnenkort beschikbaar)
* Google Playstore (binnenkort beschikbaar)
* Amazon (binnenkort beschikbaar)

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 10-09-2016
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.