Black Keys – Rose B. Mashal

Black Keys
Koop bij bol.com

Sinds lange tijd een Engels boek. De vorige die ik las was Mr. Grey. Nu het boek kwam via Kobo. En een ongewone combi trok mij aan om het boek te willen lezen!

De flaptekst:
A Muslim Arab Prince with a heavy weight of responsibilities on his shoulders and a young Catholic American woman with a dark, haunted past living inside her heart. Unexpectedly thrust together in a deal of betrayal brokered by her brother, the last thing she imagines when she goes to his wedding in a kingdom far away from her home, is to find out that it’s her own wedding, as well.

A bright, independent CEO struggling to live this new life, where the traditions and rules are too numerous to keep up with, and an attractive, intelligent prince wanting nothing more than for his bride to find the black keys.

Fate steps in to teach the troubled new princess a few lessons about love, life, understanding and acceptance, while destiny forces the Crown Prince into allowing his beautiful wife to break a rule or two.

Because when it comes to love, rules blur and traditions fade.

Mijn mening:
Het is dus een engels boek. En ik werd door de combo Moslim en Katholiek/Christen nieuwsgierig. Laten we wel zijn, er zijn de laatste tijd veel meer moslims naar deze landen gekomen, dus het zal ook zeker hier voorkomen. En hoe gaat dit meisje/vrouw met de gevoelens dat ze verliefd is op een moslim man?
Het was, is ook in het engels dus ik was wat afwachtend. Want, kan ik het volgen? Jep. Ik vond het boek erg makkelijk te lezen, nu weet ik niet of het niveau erg laag was of verder(Vraag nu even rond op fb-groepen).
Terug naar de inhoud. Het is mooi geschreven. Het is extreem, maar met wat ik uit de media heb gehoord, zou het inderdaad het goed mogelijk zijn. Marie is een jonge vrouw, een jaar jonger(oeps 2 jaar jonger bijna,) op dit moment. En haar gevoelens gaan heen en weer als een wip-wap. Net zo snel en hevig. Gezien dat het boek maar totaal 4 weken beslaat en de meeste emotie wisselingen in de eerste twee weken. Vond ik het een beetje overdreven. Maar later werd ook duidelijk waarom en toen werd het ook opgehelderd.
Er waren verschillende scenes die ik heel erg romatisch vond. Heel lief en zorgzaam ook. Alle vrouwen op aarde mogen hopen op zo’n kerel.
Hoe Marie nu verder gaat en wat voor keuzes zij maakt. Nu daar zeg ik niks over anders weet je ook het einde van het boek.

Wil je dit boek graag lezen? Het is (legaal) gratis te vinden bij Kobo! Deel 2 van deze trilogie is ook uit!


Aantal Sterren:

maxwell

Titel: Black Keys
Auteur: Rose B. Mashal
Uitgeverij:Smashwords Edition
Vertaling: NVT
Uitgave: Mei 2015 – 454 blz.

[bol_product_links block_id=”bol_57deac8bce21d_selected-products” products=”9200000047793551,9200000035672004″ name=”Black Keys” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”389″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-09-2016
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

One Response

  1. De boeken die ik las in 9! - FollowMeMove

    […] Black keys […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.