Robijnrood – Eindeloos verliefd – Kerstin Gier

Robijnrood
Koop bij bol.com

Al heel lang wilde ik dit boek lezen. Robijnrood. Had de Nederlandse versie besteld hier in Duitsland, nadat de Duitse versie mij nog iets te moeilijk is. Maar die werd alsmaar niet geleverd. Nu kwam ik daarna heel krap te zitten, dus misschien maar goed ook. Maar de boeken lezen wilde ik nog steeds en toen, waren ze in de e-bieb! Perfect!

De flaptekst:
Waarom is niemand in haar familie normaal!?! Gek wordt de zestienjarige Gwendolyn soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en zeker haar arrogante nichtje Charlotte. Maar vooral van alle geheimen in haar eigenaardige familie… Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van 100 jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is. Gwendolyn komt terecht in een wereld van tijdreizen, prachtige kostuums, een geheim genootschap, een machtige graaf en… de knappe Gideon. Ze komt erachter dat het niet handig is om dwars door alle eeuwen heen ook nog verliefd te worden…

Mijn mening:
Robijnrood is een boek wat supersnel leest, ik had het dan ook in een paar uur uit. Gwen is een lieve meid, die het overduidelijke niet ziet, laatstaan dat ze er over nadenkt.
De laatste zin van de flaptekst. Nu misschien komt dat verder uit in de volgende boeken, maar ik vond haar gedrag  niet echt passend voor iemand die verliefd is. Ja ze vind hem knap. Maar dat is toch niet gelijk verliefd? Nuja ik had het fijn gevonden als die laatste zin er niet bij had gestaan.

Ook de cover is echt één van mijn favo’s! Zo mooi!

Het fijne en gelijk het nadeel dat je nagenoeg midden in het verhaal stopt. Dus het volgende boek gaat hopelijk precies daar verder. Nadeel is dus dat je met een heel onbevredigd gevoel het boek sluit. Wat er weer voor zorgt dat je het 2e boek weer snel wilt openen.
Een verhaallijn wat er in is verwerkt, zag ik al heel snel liggen. Maar krijg ik gelijk? Denk het wel. Maar daarvoor moet ik dus eerst de volgende delen lezen. Ik wil het niet precies melden, ivm spoiler gevaar. Maar wie weet over welkverhaal lijn ik het heb? Wat denk jij? Laat het me weten onder in de comments


Titel:
 Robijnrood – Eindeloos verliefd
Auteur: Kerstin Gier
Uitgeverij: Blossom Books
Vertaling: Merel Leene
Uitgave: 2014 – 352blz.

 

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-09-2016
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

2 Responses

  1. Vivian
    Vivian at |

    Ik vind deze trilogie echt supertof, snel weer eens herlezen!

    Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.