Samenwerking met Kameel.nl

Sinds kort gaat FollowMeMove defintief over naar Kameel.nl en zegt daarmee de samenwerking met bol.com, het partnerprogramma op.
Kort gezegd betekende dat wanneer je via de link op mijn blog bij Bol.com een boek bestelde, ik een klein percentage van het bedrag wat je moet betalen, ontving. Door via zo’n link iets bij Bol.com te kopen, ‘steunde’ je dus als het ware FollowMeMove.

Nu Bol.com en ik onoverkomelijke meningsverschillen hebben over de eerlijkheid als jullie via mijn site bestelden.
Kameel.nl leerde ik kennen via de Wereldvanboeken.nl en ik werk nu met hen samen!

De komende week word er hard aangewerkt om alle links te vervangen en te veranderen. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Kameel.nl is een Christelijke boekwinkel en shop. Ze hebben dan ook de meest volledige voorraad. Maar ik hoor het je denken, Christelijk? Stop je dan met andere boeken te recenseren?
Nee. Daar stop ik niet mee.

Ook al kan je die andere boeken niet standaard op de site vinden, je kan ze er wel bestellen! Dit kan je doen via de klantenservice! Geef naast de titel, auteur en/of het ISBN-nummer, ook de naam van mijn blog door, door en ze regelen het!

Kameel.nl is een webshop die in 2014 is ontstaan om de activiteiten van de christelijke webshop IZB-Ark voort te zetten. Net als daar wordt ook nu een aanzienlijk deel van de nettowinst gebruikt voor het goede doel!
Ik zelf vind het erg prettig dat het de winst niet opgeslokt word door iemand die al genoeg heeft wat vaak wel het geval is!

Wat kan je nu verwachten? Niet veel anders dan voorheen.
Zodra je op dit plaatje klikt  Kameel  die in de recensies  ziet staan, dan is dat een link naar het boek op Kameel.nl.
Als je via die link een boek besteld in de webshop, zal ik een klein percentage van de aankoopsprijs die jij betaald, ontvangen. Waar je je van bewust moet zijn, is dat het voor jouw aankoop geen verschil maakt in de prijs als je het product koopt via de link op mijn blog. Je steunt mij en mijn blog dus eigenlijk gratis wanneer je wel iets via zo’n link koopt. Het kan zijn dat je dit geen prettig idee vindt en dat is natuurlijk helemaal niet erg. Je kan dan gewoon zonder mijn link te gebruiken het boek aanschaffen.

Net zoals mijn mijn eerdere samenwerkingen, heeft ook deze samenwerking geen invloed op mijn eerlijkheid in de recensies. Ook andere samenwerkingen gaan ook gewoon door met FollowMeMove, behalve die met bovenaangenoemde partij.

Het voordeel van dit programma, is dat als jullie inderdaad via mijn blog bestellen, ik meer leuke winacties zelf kan organiseren! Dus uiteindelijk komt het allemaal terecht bij jullie!

Als jullie nog vragen hebben hoor ik het graag!
kameel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.