A Love That Multiplies: An Up-Close view of How They Make it Work – Michelle Duggar

A love

Het tweede boek van de familie Duggar. Ook dit boek heeft een onmogelijke lange titel.  A Love that Multiplies. An Up-Close View Of How They Make It Work

De flaptekst:
In this second book from the Duggars, they focus on the principles that equip them to face life’s challenges—drawing from their most recent challenge with the 3-month premature birth of their newest child, Josie. They also share the new challenges their older children are facing as they prepare for adult life. Central to the book is a section on the principles that the Duggars have consistently taught their children. These simply worded principles are basic to the Duggar family and are shared in a way that other parents can incorporate in their own homes. A special chapter on homeschooling gives valuable information to parents who are considering this route or are already invested in it. The world continues to be amazed by their nineteen well-groomed, well-behaved, well-schooled children and their home life, which focuses on family, financial responsibility, fun—and must importantly, faith. The Duggars show how parents can succeed whether they’re rearing a single child or several.

Mijn mening:
In dit boek is een deel herhaling te vinden. Hoewel ik dat jammer vind is het ook wel logisch, als je de familie niet kent en dit het eerste boek is wat je van ze leest. Dan is het gewoon noodzakelijk. In dit boek draait het vooral over de moeilijkheden in dat jaar en hoe ze daarmee zijn omgegaan. Een deel wist ik al door de tv. Maar er is meer. Er is meer info over hoe ze het voor elkaar hebben gekregen. Informatie die gewoon niet allemaal uitgezonden kán worden op tv.
Doordat ik de serie volg. Weet ik dat er voor Josie nog een ander kindje was. Jubilee. Helaas wordt zij helemaal niet genoemd. Terwijl de eerdere miskramen, van in het begin van hun huwelijk wel worden benoemd. Ik vraag me af waarom. Ze heeft ook een begrafenis gehad, en dat is uitgezonden. Dus het is niet dat ze het uit het publiek willen houden. Misschien is het te pijnlijk en willen ze er niet te lang bij stil staan. Wie zal het zeggen.

Dit tweede boek is anders vorm gegeven dan het eerste boek. Maar is verder wel ongeveer hetzelfde opgebouwd. Er staan wel wat minder foto’s in dan in het eerste boek
Je kan lezen over hoe zij hun leven hebben vormgegeven door de jaren heen en wat zij doen en gebruiken. Het is geen vermanende vinger. Gewoon een uitleg hoe en wat en waarom zij dit zo doen en denken waarom het juist is.

Kameel
Titel: A Love That Multiplies: An Up-Close view of How They Make it Work
Auteur: Michelle en Jim Bob Duggar
Uitgeverij: Howard Books
Vertaling: N.V.T.
Uitgave: 2011 – 288blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 28-02-2017
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.