De verkeerde bruid – Stephanie Laurens

De Verkeerde Bruid
Ik had zin in romans en dan de romantische en de historische soort. Een beetje rond kijken op Kobo Plus en ik kwam dit boek van Stephanie tegen. Keuze was dan snel gemaakt want haar boeken vind ik gaaf, maar daarbij is er ook nog niet veel op Kobo plus van dit genre. Iedergeval kon ik het niet zo vinden :p

De flaptekst:
Gyles Rawlings, de vijfde graaf van Chillingworth, heeft besloten te trouwen met een echte lady die hem veel zonen zal schenken, gehoorzaam is, en een oogje dichtknijpt als hij zijn maitresse bezoekt. Francesca lijkt hem een geschikte keuze, ook al heeft hij haar nog nooit ontmoet. Voor het altaar ontdekt Gyles tot zijn stomme verbazing dat hij de verkeerde bruid te pakken heeft. Francesca blijkt allesbehalve gedwee.

Mijn mening:
Zo leuk nog een deeltje van de Cynster-familie, maar eigenlijk ook weer niet. Gyles is erelid en ja er komen personen van de familie voor in dit boek. Maar eigenlijk te weinig naar mijn zin.
Het verhaal is eigenlijk ontzettend voorspelbaar, maar het is gewoon genieten en lezen. Maar niet alles is zonneschijn en wie nu de slechterik is, is niet gelijk duidelijk er worden meerdere opties gegeven en ook weer uitgesloten. Het unheimliche gevoel word uiteindelijk waarheid. Wat het uiteindelijk wel weer origineel maakt!
Het verhaal heeft een prettig tempo en houd verder de kwaliteit hoog die ik gewoon ben van Stephanie!

Kameel


Titel:
 De verkeerde bruid
Auteur: Stephanie Laurens
Uitgeverij: The House of Books
Vertaling: Inge Boesewinkel
Uitgave: 2001 – 384blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 22-03-2017
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.