Verboden fantasie – Tori Carrington

verboden
Een wat ouder boek en omdat er weinig boeken waren die me aantrokken een paar boekjes geleend van deze oude serie van Harlequin. Mooi opvul werk. Makkelijk te lezen en puur voor ontspanning. Of toch niet?

De flaptekst:
Zonder het van elkaar te weten, dromen ze beiden van hete seks met elkaar…

Iedere morgen weer hoopt dokter Will Sexton zijn buurvrouw in haar buikdanskostuum tegen te komen. Ze is zó sexy. Het liefst zou hij zien wat er onder dat kostuumpje schuilgaat. Hij is echter Renaes type niet, beseft hij, want ze woont samen met een vriendin. Dan moet hij zich maar tevredenstellen met hitsige fantasieën over die twee verliefde meiden.

Renae op haar beurt droomt al maanden van de sexy dokter met zijn verwarde haren en slaapkamerogen. Als haar droom eindelijk werkelijkheid wordt, heeft ze alles wat ze wil… denkt ze. Verrukkelijke verboden seks zonder verplichtingen. Alleen ontdekt ze al snel dat ze méér wil zijn dan Wills minnares, maar die plaats lijkt vergeven…

Mijn mening:
Ik had beter kunnen weten door de flaptekst maar meestal valt die wel mee. En gaat de man nooit echt vreemd. Nu. Dit keer was dus anders. En ik haat verhalen waar daadwerkelijk iemand vreemdgaat. Een verhaal waarin het gebeurd is in het verleden. Dat gaat nog. Maar dat ik mee mag ‘genieten’. Nou nee. Maar ik wilde iets weten en ik heb dus het einde gelezen. En mijn persoonlijke regel is. Het einde lezen voordat ik daar ben. Dat betekend heel het boek lezen en dat ik het niet aan de kant mag leggen als het me niet zint… En daar heb ik me uiteindelijk zelf mee dit keer. Maar ik houd me tenminste aan de regels :P. En hoe het verhaal het zogenaamd zichzelf wilde recht breien… Iets wat een zogenaamde vriend zegt van de dokter. én dat die ene vriendin uiteindelijk ook niet zo braaf was geweest….
Nou dikke bummer dus. Op naar een boek van Rachel Gibson. Die zijn nooit bummers.

Kameel

Titel: Verboden fantasie
Auteur: Tori Carrington
Uitgeverij: Harlequin
Vertaling: N.V.T
Uitgave: 11 nov 2005 – 152blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-08-2017
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.