Gezocht: redder in nood! – Rachel Gibson

Gezocht redder

De flaptekst:
Ze is 33, single, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje…

Wie-o-wie wordt Sadies redder in nood?

Iedereen in Lovett, Texas, weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze er aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar volgens Sadie is een vreemde nog altijd beter dan de losers met wie ze eerder uitging.

Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo’n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven… En misschien is hij wel de redder naar wie Sadie zo smacht!

Mijn mening:
Het boek begint nogal stereotyp met hoe Amerika en dan het platteland daar eruit zouden zien en wat daar gebeurd. Maar het brengt je goed in de sfeer. Het is geen moeilijk boek. Al komen er zeker wel diepe emoties in voor. Het is ook een sexy boek. Je blijft doorlezen en het zit zoals altijd weer goed in elkaar. Je kan je goed inleven en ik kon Vince soms wel een draai om z’n oren geven! Dus je kan je ook prima inleven!
Jup ronduit een lekker verhaal waar ik er wel meer van lust!
De cover vind ik een beetje uit het lood geslagen. En behalve het roze en dan het zwarte jurkje geen links terug in het verhaal. Of jullie misschien wel?

Kameel

Titel: Gezocht: Redder in nood!
Auteur: Rachel Gibson
Uitgeverij: Karakter
Vertaling: N.V.T
Uitgave: November 2012 – 304blz.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 17-09-2017
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.