Get inspired by books!

Inspired

Nou die titel is mij op het lijf geschreven toch? Get Inspired By Books. Was dan ook dol blij toen ik via Tinteling Romance kaartjes mocht winnen. Blogvriendinnetje Nakita wilde graag mee, maar de vloeren in haar nieuwe huis werden gelegd. Dus helaas ging het niet lukken.
Ik heb even nagedacht. Heel soms doe ik dat :P. En ik dacht dat ik Miranda Hillers wel kon vragen. Helaas had zij een etentje…. Maar antwoordde ze later, dan ging ze wel op tijd weg! Super leuk! Na al vele namen die in het programma genoemd waren en die ik dan eindelijk kon gaan ontmoeten, kreeg ik ook de kans Miranda te leren kennen in levende lijve!

En jongens. Ik heb zo vaak nee moeten zeggen. En dit keer kon het gewoon en het was als een warm bad!
Alle schrijvers/auteurs waren daar zo ontzettend aardig!

De fotograaf heeft van sommigen en mij een foto geschoten, maar die heb ik helaas nog niet binnen… Maar binnenkort komt er een zooitje interviews en dan plaats ik die er dan bij.

Het evenement is enthousiast opgezet en was voor een eerste keer uitstekend gedaan! Het was zo gezellig. Het had van mij wel een hele dag mogen duren. Dan konden de sprekers ook relaxter om gaan met de tijd.
En de sprekers! Toffe vrouwen die hard werken voor hun dromen en die dromen ook waarmaken!
Olga Hoekstra, Jen Minkman, Wendy Brokers( ze gaat als een speer, houdt haar in de gaten!), Maria Genova, Lydia van Houten. De dames van Mustreads or not, die vertelden over kinderzwerfboeken. En natuurlijk Heleen en Anneke! Iedereen deelde waardevolle dingen. Ik ben blogster, ik probeer te schrijven, en ik ben doodsbang om dat te delen. Nog zo’n eentje ja die wil schrijven. Maar Maria gaf me goede punten, In het algemeen en toen ik een pitch probeerde te doen.
Daarna Tamara én nog een geweldig voorbeeld dat iemand (was het nu Olga of Jen? Sorry zoveel namen!)gaf toen ik zei. Wie zit op mij te wachten? Niemand als ik niks doe en als ik niet laat weten dat ik er ben!

Aan t werk dus!

Inspired Inspired

Tussen door in de pauzes met mensen kletsen, mensen leren kennen. en ontzettend veel lachen. Ik heb overdreven mijn kaartjes uitgedeeld… eghem. Een verpletterende indruk achterlatend met mijn knuffels die ik gratis uitdeelde (Toch Heleen 😛 Je gezicht was goud waard!)

Iedergeval voor herhaling vatbaar en zeker iets waar ik weer heen wil als het me gaat lukken. Graag dan wel een andere bibliotheek. R’dam is een hel om auto te rijden, de tram is ook best langzaam en zonder fiets is alles gewoon langzaam. Zeker als het mooi weer is ( dat was heel prettig) én markt én iedereen die zonnebaad! Zeker als alles afgesloten is voor een Marathon! Iedereen geef tips wat een centrale bieb is en een mooie ruimte. Een vogeltje fluisterde iets over een tour? Ik juich het toe!

Dan nog 1 ding. De prijs. Die is echt prijzig! Dat geef ik toe en als ik geen kaartjes had gewonnen. Nou dan was ik er niet geweest want ik heb er momenteel geen budget voor. Maar en dat is echt belangrijk! Je krijgt er ontzettend veel voor!

Ontzettend goede en leerzame sprekers! (8! stuks)
Een goed gevulde goodie bag
De kans om contacten te leggen!(contacten en contanten, is het belangrijkste vertelde iemand mij ooit)
Eten en drinken(zeker niet onbelangrijk!)

of wel het is zeker de moeite waard! En ik ga er zeker voor sparen voor de volgende keer)

Inspired

Hieronder een lijstje met de mensen die er waren en die ik heb gesproken! Als ik iemand heb vergeten. Sorry! zeg het me en ik zet je er gelijk bij!

Sandra Raino 
Yvette
Jen Minkman / Dutch Venture publishing
Olga Hoekstra / Tinteling Romance
Tamara Haagmans
Lydia van Houten / Kabook uitgevers
Sietske Scholten
Juuls boekwinkeltje

Mustreads or not
Heleen Engwerda
Anneke kleine staarman
Cathinca van Sprundel
Wendy Brokers
Maria Genova
Miranda Hillers

Ps binnenkort 2! leuke winactie’s!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.