Dex – Miranda Hillers*

 

DEX
Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Het zou zo eenvoudig moeten zijn.
Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn.
Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden.
Ik ben niet goed genoeg voor haar.
Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar.
Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen.
Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

DEXMijn mening:
Sexy Dexy. Een kerel om van te smullen. Hij is lief, hij is hot en hij loopt weg. Hij wil beschermen en als hij van iemand houd dan doet ie dat met heel zijn hart.
Het verhaal is een beetje voorspelbaar, maar als het verhaal goed word uitgevoerd dan is dat helemaal geen probleem. En geloof me dit boek is uitstekend geschreven!

Miranda Hillers flikt het weer. Een heerlijk boek.  Ik vind hem geweldig! Met meer sexy scenes dan 50 tinten. Die waren zo saai.
HEt is zo geloofwaardig om sommige momenten dacht ik echt Mila! Hoe kan je dat denken!
wel één puntje van kritiek. In de vertaling is niet duidelijk waar het verhaal zich afspeelt. Door ’t geld denk je dat het in de USA is. Maar met de trein terug naar NL vanuit DE is mogelijk maar niet vanuit USA.
En zomaar iemand mee nemen in kerst tijd met het vliegtuig is praktisch onmogelijk of anders heel erg duur…

En oke eigenlijk twee dingen. Milia zegt uiteindelijk niet eens sorry of iets anders erover dat Dex voor haar heeft betaald. Niet eens dankjewel. Nee dat zeg ik fout. (Thanks Miranda, die het bewijs heeft opgezocht.) Ze zegt wel bedankt als het net is gebeurd. Maar na die tijd, als ze weet hoe en wat er allemaal is gebeurd. Dan zegt ze er niks over en dat ergert me. Misschien een dingetje van mij. Toch je kan je heel goed inleven in dit verhaal 😛
Iederval Mila is toch niet zo perfect.

Miranda komt op mijn lijst met favo schrijvers!

En het maakt me trots op auteurs van Nederlandse bodem. Nog meer omdat Miranda Hillers boeken kwaliteitsboeken zijn die door haarzelf uit gegeven worden.

Sinds kort is Dex ook uit gegeven in het Engels. Als e-book wel in twee delen. Dex Quick ’n Dirty en Dex Slow ’n Sexy.
Niet heel prettig in twee delen maar ervast een goede reden ervoor.  Iedergeval raad ik je aan beide delen in 1 keer aan te schaffen en te lezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.