Luca – Soraya Naomi*

Luca

Het tweede deel in de serie, is dit boek Luca. DVP geeft mij de mogelijkheid dit boek voor een blog tour te lezen. En hoewel ik Cole heb gelezen en dat plezierig lezen vond. Wist ik niet of dit genre wat voor mij is. De kans om Luca te lezen is mijn kans om dat uit te proberen.

Lees verder om meer te weten te komen!

Flaptekst:
Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.
Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.
Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.
Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Mijn mening:
Luca is dus het tweede deel en in het begin is dat duidelijk te merken. De feiten zijn echt goed te volgen en daarvoor hoef je het zeker niet te laten. Maar ik kreeg geen contact, feeling voor de hoofdpersonages. Het bleef voor mijn gevoel vlak en ik leerde ze niet kennen. Later veranderd dat zeker voor een deel van de personages. Deel 1, Fallon ga ik nog lezen. Bewust heb ik dit niet voor die tijd gedaan. Ik ben benieuwd of het daar wel gaat lukken. Ik besef dat het een beetje omgekeerde wereld is. Maar ik vind het soms wel leuk om het zo te doen. Want het komt wel eens vaker voor dat je een boek vind, en dat een deel van een serie blijkt te zijn.

Is dit een genre wat voor mij is? Hmm. Moeilijk. De romantiek is lief. De moeilijkheden die de vrouwen hebben, hebben de lezers ook. Heb ik ook. Je voelt een deel van de wanhoop en t nadenken van de Fallon. Al bleek het toch ergens weer oppervlakkig. Ik denk dat het een deel herhaling is. én doordat Fallon én Luca er niet over spreken. Andere dingen vind ik heel dichtbij en heel diep geschreven! Ik kon werkelijk niet merken, door te proberen in te leven in Fallon, hoe het voelt om te houden van een man die het niet netjes houd met de wet.

Maar of dit genre wat voor mij is, kan ik niet beslissen door 2 boeken te lezen. Dus dat zet ik nog even in de ijskast.
Soraya schrijft best fijn, al zijn een paar dingen/momenten erg plat geschreven. Ik bedoel niet dat je alles met 3 á 4 woorden moet beschrijven. Maar ze houden zo van elkaar en alles word neuken genoemd. Alles….. Dat irriteert, maar is waarschijnlijk zeer persoonlijk ook.
Verder vielen me verschillende foutjes op. Verkeerde letters enz. Jammer, ben dat eigenlijk niet gewoon in de boeken van DVP. Ga er ook zeker van uit dat de volgende druk ze niet meer bevat. *Note achteraf*  Een van de dingen die ik als foutje zag/zie. Is iets gevoelsmatig Officieel is het niet fout. Het deksel en de deksel. Gevoelsmatig is het dus voor mij de. Officieel is dus het volledig in orde!
Moet eerlijk toegeven, dat als je het niet gelijk noteert en je probeert ze later terug te vinden, dit ook zeker een hels karwei is. en dat ik er nog steeds 2 niet terug heb gevonden.

Heb je een paar uurtjes tijd. Wil je redelijk eenvoudig te lezen boek, dan is dit de keuze die je moet maken. Ik zet mijn advocaat aan een rechtszaak( voor iets totaal anders btw) en mijn hoofd zat ontzettend vol vandaag. Maar daar heb ik dus helemaal niet meer aan gedacht door dit boek! Een dikke plus punt dus! Ik wil zeker de vervolg delen lezen. Het verhaal word netjes afgesloten, maar er word ook genoeg open gelaten om nieuwsgierig te blijven naar de rest!

Nieuwsgierig geworden naar dit én het eerste boek? Je kan ze hier of hier vinden! Of gewoon bij de plaatselijke boekhandel!

Wil je nog meer overtuigd worden? Bij het laatste deel hoort een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

Luca

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 16-04-2019
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.