Momentum – Shelena Shorts*

Momentum

Na het lezen van de flaptekst van Momentum was ik geïntrigeerd en ja het komt de laatste tijd vaker voor en zeker vaak bij DVP merk ik. Daarom ben ik ook zeker blij dat ik bij het Streetteam van DVP mag behoren. Ik mag al deze mooie boeken genieten. En het is vaak gewoon ook echt mijn stijl. Tot nu toen heb ik nog geen enkele misser van een boek gehad bij hen. Bekijk vooral hun site en brochure eens. Voorjaar & Zomer

* einde reclame blok*

Iedergeval doe ik ook met Momentum mee met een blogtour. Onderaan staan alle deelnemers. En het zijn er best veel moet ik zeggen. Ik mag pas van mijzelf alle recensies lezen, als ik zelf het boek heb gelezen( als je dan aan het begin bent van een blogtour heel makkelijk) en als ik mijn eigen recensie heb geschreven. Ik wil namelijk niet beïnvloed worden door andere meningen.

Zelfs als ze gelijk hebben achteraf, ik wil mijn eigen eerste indruk krijgen.

Flaptekst:
Sophie Slone is net naar San Francisco verhuisd en heeft er geen zin in om ‘het nieuwe meisje’ op school te moeten zijn.
Gelukkig mag ze van haar moeder, professor op de universiteit, haar laatste schooljaar via thuisstudie afmaken.

Als ze tijdens een bezoekje aan haar moeder de knappe eerstejaarsstudent Weston ramt met haar auto, heeft ze er
nog geen idee van hoe hij haar leven op z’n kop zal zetten. Wes slaat haar aanbod om de schade te betalen af. Sterker
nog, hij laat in het geheim háár auto repareren. Al snel komt Sophie erachter dat Wes een aanzienlijk fortuin heeft dat hij van zijn ouders heeft geërfd. Hoe beter ze hem echter leert kennen, hoe meer ze het gevoel heeft dat er dingen aan het verhaal over zijn tragische verleden niet kloppen. En Sophie is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Heeft Weston op de een of andere manier geleerd om de dood te slim af te zijn?

Mijn mening:
Momentum. ik moet even bij komen. Het is een inkoppertje moet ik toegeven, maar ik kon het niet laten. Ik heb na het lezen van de eerste zinnen ́t boek niet meer losgelaten en aan een stuk door gelezen. Het is altijd een beetje afwachten met wat je krijgt als je de flaptekst hebt gelezen. Word ala Twilight of toch niet? Of dat zo is mag je zelf ontdekken.

Maar ik vond het een fijn verhaal. Heel verrassend op bepaalde vlakken en zeker niet saai. Het einde haat ik. Oh hoe erg is die!
Als schrijvers dat te vaak doen dan spring ik werkelijk uit mijn vel!
En nu maar wachten! Geen idee hoe lang. Ieder geval vind ik dat alles te lang zou duren, dan nu gelijk :P.
Groot vermoeden wat er gaat gebeuren, maar je weet maar nooit wat de auteur nu daadwerkelijk gaat doen! Dus ja het is een gigantische cliffhanger!
De cover is best donker maar ik vind hem zo mooi en ik kan niet anders zeggen uitstekend bijpassend bij het verhaal.
De schrijfstijl vind ik prettig en vlot. Wel zouden een paar dingen van het begin, verder in het boek terug mogen komen bijv de hobby fotografie. Het is jammer dat bijna alles om de jongen draait. dat vind ik wel een minpuntje. Net zoals dat de jongens/mannen vaak een beetje te perfect zijn, maar dat komt heel vaak voor en ergens stoor ik mij er aan, maar ben ik het ook gewend….

En nu sluit ik mijn recensie voordat ik te veel verklap in mijn enthousiasme!

Willen jullie behalve mijn mening over Momentum, ook die van de andere lezen?

Je kan ze hier of hier vinden! Of gewoon bij de plaatselijke boekhandel! Vanaf 17 Juni dus. Ik zeg je dit is je vakantiegeld waard!

Wil je nog meer overtuigd worden? Bij het laatste deel hoort een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

Momentum

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 01-06-2019
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

 

One Response

  1. Liz
    Liz at |

    Schrijfstijl las echt alsof het een film was, heel fijn. De dosering van informatie bleef ook heel boeiend

    Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.