Versplinterd verlangen – Emma Zegers*

versplinterd verlangen
‘Versplinterd Verlangen’ is ook een boek waar de flaptekst mij weer heel erg aansprak. Gaat het ook bij dit boek weer gebeuren, dat ik ook na het lezen net zo er over nadenk?

Flaptekst: Als Linde de zanger van haar favoriete band bijna aanrijdt, beseft ze nog niet wat voor impact dit op haar leven zal hebben. Ze geeft knappe rockster Sverre alleen een lift en daarna gaan ze allebei verder met hun eigen leven. Denkt ze.

Alles verandert als ze na zijn concert samen op een hotelkamer belanden. Plotseling begint Linde de scheurtjes in haar eigen relatie op te merken. Haar vriend Finn denkt wel erg veel aan zichzelf en lijkt zich niet echt druk te maken over hoe zij zich voelt. Moet ze vechten voor iemand die dat niet voor haar doet of moet ze voor zichzelf kiezen?

Mijn mening:
Heerlijk een hoofdpersoon in dezelfde leeftijd als ik. Vaak zijn ze wat ouder of juist veel jonger als ik.
Linde is een typische jongvolwassene. En ik herken mijzelf in veel dingen terug bij haar… ’t onderwerp zoals wonen etc is juist heel herkenbaar.

Met wat in de flaptekst word verteld, word heel gauw duidelijk, wat er gaat gebeuren. Op dat vlak is er weinig spanning in het boek te vinden. Dat is jammer, maar ondanks dat vind ik het eigenlijk niet heel erg. Het leest vlot, t trekt je in t verhaal. Je kan je goed inleven in Linde, en je voelt de schuldgevoelens van haar.
Het is gewoon goed geschreven op dat vlak en dan is het gewoon niet zo erg dat er weinig spanning is.
Sverre is een hottie maar we komen in dit verhaal niet zo dicht bij hem vergelijken met Linde.
Zijn manier van verleiden en cadeaus vind ik ook top. Wel vind ik het laatste erg mooi geschreven, enkel, hoe kent hij Arend en Henriette? Daar breek ik mij echt mijn hoofd over….. Iemand een idee?
Trouwens de job vind ik perfect voor Linde. Lekker eten!

Wil je nog meer overtuigd worden? ‘Versplinterd verlangen’ hoort bij een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

verplinterd verlangen

Origineel geschreven door Anja de Rijk 08-10-2019
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.