Versplinterd vertrouwen – Emma Zegers*

versplinterd vertrouwen
Het is een deel 2 en ohoh daar ben ik zo blij mee. Ik ga hier niks meer zeggen! Snel verder!

Flaptekst:
Voor het eerst sinds Sverre in haar leven is, gaat Linde hem opzoeken in Oslo. Ze heeft ontzettend veel zin in de hereniging met haar rockster en kijkt uit naar een romantisch weekje samen. Eindelijk kunnen ze weer even een echt stel zijn.

Maar bij aankomst blijkt de romantiek ver te zoeken. De week in Oslo verandert in een worsteling waar ze samen niet uit lijken te kunnen komen. En langzaamaan begint Linde zich af te vragen of deze relatie wel de goede keuze was. Als Sverre zich niet voor haar wil openstellen en de spoken uit zijn verleden verborgen wil houden, moet ze dan wel voor hem blijven vechten..?

‘Ik dacht dat Sverre het voor mij was. Dat we samen iets zouden kunnen opbouwen en hij mijn grote liefde was. Maar als hij me niet echt toe wil laten, waar doe ik het dan allemaal voor?

Mijn mening:
Het gaat praktisch gelijk verder waar het opgehouden is in het eerste verhaal. En heeft precies dezelfde stijl die zo heerlijk weg leest. Sverre is best menselijk neergezet. Maar zijn totale weigering om iets persoonlijks te delen, is wel heel star. Ook vond ik Linde hier en daar de drammerig. En net op t punt dat ik denk, dat er nu wat anders moet gebeuren, want nog een x zoiets gaat t verhaal niet goed doen. Maar dat komt helemaal goed. Het einde ging me te vlot. Ik bedoel als dit werkelijk t laatste boek is, dan vind ik het te snel gaan, komt er nog een derde. Dan is het ok.

Ook dit keer is het einde, voor t daadwerkelijk einde van t boek. Een heerlijk idee en origineel. Toch vind ik hier, hoe snel kan iemand een goed ontwerp maken in zo weinig tijd? Of grond vinden. Misschien vind men dat onbelangrijk. Maar ik vind t fijn als ook die onderliggende feiten kloppen.
Hier daar een element, dat mij ook in dit deel, mij een beetje aan een mix van 50 shades en After doet denken. Ben benieuwd of andere het met mij eens zijn of een andere mening hebben.

Finn is trouwens nu aantrekkelijker geworden! Een boek over hem in New York zou gaaf zijn.

Verder vind ik de titel erg goed gekozen. In lijn met het eerste boek. Maar vooral hier vind ik erg goed passen.

Wil je nog meer overtuigd worden? ‘Versplinterd vertrouwen’ hoort bij een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

versplinterd vertrouwen

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 29-05-2020
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.