Disclaimer op FollowMeMove.com

Op FollowMeMove kan je betaalde samenwerkingen tegenkomen. Ook op mijn youtubekanaals: FollowMeMove en FollowMeMoveBooks kan je samenwerkingen tegenkomen!
In deze disclaimer geef ik meer info hier omtrent. Als je na het lezen nog steeds vragen hebt. Stuur gerust een berichtje naar info@FollowMeMove.com of gebruik het formulier onderaan.

Welke samenwerkingen vind je op FollowMeMove?
Op mijn blog vind je verschillende vormen van content waar ik geld mee verdien. Hierbij ben ik altijd kritisch of een product of link bij mijn blog of bij mij past, anders ga ik de samenwerking niet aan.

  • Affiliate links: dit zijn linkjes naar de website van o.a. Bol.com. Als jij via deze link iets bestelt, krijg ik een klein percentage van de opbrengst. ’t bedrag wat jij moet betalen veranderd niet. Het kost jou niks.
  • Betaalde links: Als ik betaald krijg om een post te schrijven waar één of meerdere links betaald zijn. Dit benoem ik altijd. Open en bloot. En er staat een sterretje* in de titel.
  • Barterdeals: in ruil voor een product of dienst schrijf ik een blog. Hieronder vallen ook mijn recensieboeken. Deze kan je herkennen aan een sterretje* in de titel. Ook benoem ik vaak dat het een recensieboek is. Ik verstop niks.

Welke nadelen heeft het voor de lezer dat ik betaalde content plaats?
Je hebt geen enkele nadeel. Je zou het irritant kunnen vinden. Maar je word niet gedwongen actie te ondernemen of de affiliatelinks te gebruiken. Deze links zorgen er niet voor dat je meer moet betalen.

Waarom plaats ik betaalde content op mijn blog?
Het helpt mijn blog in de lucht te houden. Hosting etc. is niet gratis. Verder heeft het vaak ook voordelen voor jou. Ik kan winacties organiseren. Soms zit er een kortingscode voor je in.
Het is geen werk, er is geen winstoogmerk. Maar geloof me er zit veel geld en tijd in blogs. Zo ook bij mij.

Is alle content door mij geschreven?
Ja, tenzij het een gastblog is. Eén kant en klaar blog overnemen doe ik niet, dat ben ik niet. Ik ben FollowMeMove, ik ben de geëmigreerde boekennerd. Jij komt hier voor mijn content, niet die van een bedrijf.

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze disclaimer? Schroom dan niet om contact met me op te nemen! Je kan dit formulier gebruiken.

 

Adres om dingen naar op te sturen:
Reichenhallerstraße 65
D-83334 Inzell

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.