Gelezen in Januari 2021

Flutromannetjes
Ik dacht dat ik het misschien weer leuk zijn om dit weer met jullie te delen. Het zijn niet allemaal de goede boeken, er is een flink pak flutromannetjes erbij. In december had ik een beetje en dipje na het lezen van de trilogie van Wendy Brokers. Kreeg dat na een paar dagen weer onder de knie. Want oke het blijven personages. Ook al voelen ze als familie/vrienden.
De eerste dagen ging ik als een speer. Maar na mijn werkongeval, verloor ik een beetje mijn leeszin. Geen idee waarom. En ik weet dat ik dat altijd weer kan opkrikken door flutromannetjes te lezen! De boeken staan niet op volgorde! Ik las dus in Januari dus 16 boeken. én t waren dit x allemaal van het romantische soort!
Het is voor mij niet belangrijk wat ik lees, zolang ik het maar leuk vind. Vorig jaar haalde ik mijn doel van 300 niet, t jaar ervoor wel. Het is een doel geboren uit mijn jeugd toen ik makkelijk 356 boeken las. Het herinnert me aan alle goede boeken die ik al heb gelezen, en hoeveel er nog gaan komen!

Mijn gelezen boeken in Januari!

De betovering van Kerstmis –  Kirsty Ferry
Koninklijke verleider  – Olivia Gates
Pure passie – Tessa Radley
Gevallen voor de sjeik – Kristi Gold
Trouwen met de Italiaan  –  Jennifer Hayward
Bruid voor de sjeik –  Lynne Grham,
Onuitwisbaar verlangen –  Maya Blake
Kijk! Jane scoort! – Rachel Gibson
Zou het liefde zijn? – Rachel Gibson
Onvergetelijke flirt – Heidi Rice
Huwelijk met de tycoon -Abby Green
Verleid door wraak – Michelle Smart
Ongepast aanzoek – Heide Rice
Gebod van de koning – Caitlin Crews
Betovering bij maanlicht – Willy van Roode
Stormachtig weerzien – Lee Wilkinson

Het is nu 7-2 nu ik dit schrijf en ik moet zeggen februari gaat al een stuk beter!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.