At Any Price – Brenna Aubrey

At Any Price
Weer een concept bericht met een recensie die praktisch klaar is, enkel nog een cover toevoegen enz. Nuja dat heb ik bij deze gedaan en vind je dit oudje uit 2017 ook online terug.

Een bibliotheekapp die niet werkt en dan wachten op een station en behalve je telefoon niks bij je. Wat doe je dan? Kijken wat er nog op je telefoon staat om te lezen. En dat was ‘At Any Price’ Was er al eeuwen terug een keer in begonnen maar nooit verder gegaan. Eens kijken hoe ver ik nu kom.

De flaptekst:
When Mia Strong, proud geek-girl and popular gaming blogger, auctions off her virginity online, she knows she’ll make waves. But what she will not be making is a love connection. Her rules are set in stone: One night. No further contact.

It’s a desperate step, but it’s the only way she can go to medical school and pay her mother’s mounting hospital bills.

Difficulty Level: Millionaire CEO 

Adam Drake, the enigmatic auction winner, is a software prodigy who made his first million at seventeen. Now, in his mid-twenties, he’s sexy, driven and–as CEO of his own gaming company–he’s used to making the rules. Before Mia knows what’s happening, he’s found the loophole in the rules of her auction. Every stipulation she’s made to protect her heart gets tossed by the wayside.

She can’t tell if he’s playing her…or if he’s playing for keeps.

This New Adult book is intended for readers over the age of 18 due to adult language, sexual content and adult situations.

Mijn mening:
Het boek was dus gratis te downloaden. Ik dacht via Kobo of via Amazon. Voor wie het nog niet door had. At Any Price – Het is dus een Engelstalig boek! Ik was benieuwd of de hoofdpersonage door zou zetten. Het is immers vaker in het nieuws geweest en ik vraag me dan altijd af. Hoe wat en waarom. Een waarom is in dit verhaal snel duidelijk.
Het verhaal gaat verder wel vrij langzaam. Op een gegeven moment had ik iets van; ‘kappen met opvullen en ga nu eindelijk eens verder!’
Met bijna 400 pagina’s (van goodreads!) is het best een lang verhaal. En hoewel heel wat dingen leken op 50 shades of Grey. Ik ben ook gelijk gaan zoeken naar de datum van uitgave die dus ook duidelijk later ligt dan voorgenoemde.
Ondanks dat het over seks gaat. Duurt het lang voordat er überhaupt wat gebeurd. Een paar scenes zijn wel erg aanstekelijk geschreven. –Wappert met een blaadje tegen de hitte- Ondanks dat het dus duidelijk een volwassenen boek is daardoor heeft het ook zeker diepgang.
Een verhaallijn die ik bijna gelijk ontdekte. Ik vraag me af of ik de enige ben? Maar die wel heel erg leuk is en die gelijk ook nog eens voor extra drama zorgt. Mooi verwikkeld. Btw die Loophole in de regels. Ik vind het niet echt een loophole. Het is meer aanpassing die ze toestaat uiteindelijk. Niet dat er een gat in de regels/voorwaarden zit.
Op het einde worden er een paar rake dingen gezegd en eind goed en al goed? Of toch niet? Er blijken meerdere delen te zijn. Hoewel de schrijfstijl me verder best aanstaat en het verder vlot door leest. Ik heb het in ongeveer een dag gelezen. Iets meer.) Maar daarvan ontmoedigen de flapteksten mij enorm. Alsof een groot doemdenken eraan komt… En ik ben geneigd niet verder te willen. Het voorproefje van het volgende boek is toegevoegd en ik nieuwsgierig aagje lees dat toch. Uit het punt van Adam. En het leest ook wel erg lekker. En weer denk ik aan 50 Shades. Wat zal ik doen?

Nuja eerst kijken wanneer ik genoeg geld heb om alle boeken te kopen die ik zou willen lezen en dan de lijst met de misschiens.
Wat vind jij? Moet ik de vervolg boeken op de eerste lijst zetten of op de misschien-lijst laten?
Hier vind je het At Any Price bij bol.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-08-2017
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.