Omdat je van mij bent – Claire Contreras*

omdat je van mij bent‘Je bent van mij’ is van een auteur die onbekend was voor mij, een sprong in het diepe dus, al klonk de flaptekst wel intrigerend. Hoe ik dit boek ga vinden kan je verderop lezen! Het is een genre wat ik niet vaak lees, maar het is vaak een andere insteek en het laat zien dat het leven nooit enkel zwart wit is. Dus daarom pak ik ééns in de zoveel tijd dit genre op om te lezen.

De flaptekst:
Als je opgroeit in een van de meest gevreesde maffiafamilies ter wereld, heb je een scherpe neus voor gevaar. Dan weet je precies om welke mannen je met een grote boog heen zou moeten lopen.

Dat zijn de mannen met bepaalde ervaring. Met geheimen. De mannen die al sexy klinken als ze je naam zeggen. Vanaf het moment dat ik Lorenzo zag, wist ik dat ik niet alleen met een grote boog om hem heen zou moeten lopen – ik kon maar beter naar een ander land verhuizen.

Mijn mening veranderde niet tijdens onze tweede ontmoeting. Of onze derde. Maar mijn hart en mijn hoofd zijn het niet met elkaar eens. Hij is te mysterieus, te knap, te wild en te gevaarlijk. En hij wil mij.

Ik kom naar hem toe terwijl ik heel hard weg zou moeten rennen. Ik ga hieraan kapot, dat weet ik. Een man als Lorenzo kan me alleen maar beschadigen.

Hij laat niets van me heel.

Mijn mening:
‘Omdat je van mij bent’ is een maffia romance en beide krijg je ruimschoots! Ook krijg je in het begin een zooitje mysterie erbij cadeau. Wat een goede keuze was vind ik. Zelfs een plottwist zag ik even niet aankomen! Helaas moet ik wel concluderen dat ik de schrijfstijl niet erg prettig vind. Ik moest vaak stukken nog een keer lezen, de volgorde van woorden, enz zijn voor mij persoonlijk de boosdoener. Wel vind ik het verder een heel origineel verhaal en vond ik het heel leuk om te lezen. Ik ben ook zeker benieuwd of we ook nog het verhaal van Emma krijgen. Want als die komt wil ik het zeker ook lezen. Want hoewel de schrijfstijl niet mijn ding is, het is niet zo ergerlijk dat je het niet meer zou willen lezen. De cover vind ik ok. Het is niet bloed mooi als sommige covers en ik zie mij vooral Loren anders voor mij dan de man op de cover. 😛
Al met al een is het een boek dat mij genoeg plezier verschaft en dat ik een volgend boek ook zeker zou willen lezen.

‘Omdat je van mij bent’ hoort bij een blogtour!

omdat je van mij bent

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 30-04-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.