Alleen met jou – Angela Britnell*

Alleen‘Alleen met jou’ heeft een leuke cover zoals bijna altijd bij Dutch Venture Publising. Dus dat is niks nieuws, maar de schrijfster van dit boek is wel nieuw voor mij en ik ben benieuwd hoe zij het doet! De flaptekst klinkt ieder geval erg goed!

De flaptekst:
Wat als je niet meer wilt doen alsof? Sarah is lerares in Cornwall en echt toe aan vakantie. Als ze op busreis door Europa gaat, ontmoet ze al snel Matt, een zakenman uit Nashville die dezelfde groepsreis heeft geboekt. Sarah baalt er nog steeds van dat haar ex haar bedrogen heeft en bedenkt een plan om hem jaloers te maken: zij en Matt doen de hele vakantie alsof ze een stelletje zijn en plaatsen allerlei verliefde foto’s op Facebook. Matt vindt het prima, want die heeft helemaal geen tijd voor een relatie of verliefd gedoe. Terwijl Sarah en Matt de mooiste plekken van Europa bezoeken en net doen alsof ze hevig verliefd op elkaar zijn, begint Sarah zich echter af te vragen of “doen alsof” nog wel genoeg voor haar is…

Mijn mening:
Het begint super leuk, vlot en ik vind het het een leuk idee. Maar na hoofdstuk 18 vind ik t niet meer logisch te volgen. Hij denkt t niet te kunnen en even later haalt hij alles uit de kast om háár over te halen???
Dan duikt moeders op en dan is eerst haar moeder de schuldig en heeft niks door en dan die van hem. Zelfs als het dus wel klopt, vind ik het dermate ingewikkeld opgeschreven dat het niet prettig was. Dit heb ik toch niet vaak. Dus nu valt het voor mijn gevoel, extra tegen….

Hoewel t dus heel vlot las in t begin, was het dus na hoofstuk 18 wel een beetje weg voor mij en vond ik er niet meer zoveel aan. De sfeer was anders en t voelde aan als spijkers op laag water zoeken. Ik was er gewoon helemaal uit en kwam er niet meer in, ook niet met dat gave idee bij het karaoke…


‘Alleen bij jou’ hoort bij een blogtour! Alle eerdere recensies kan je hier vinden!
alleen
Origineel geschreven door Anja de Rijk op 21-05-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.