Forza4energy4all ’21 en ’22

Ronde

Voor wie onder een steen heeft geleefd. Begin September was Forza4energy4all. Het hele jaar verzamelen we geld, en dat weekend gingen we de uitdaging aan, gaven we onze energie. Helaas ging mijn uitdaging grondig de mist in. Doordat ik in januari, het jaar was amper een week oud toen het mis ging bij mijn werk. Maanden mocht ik niet lopen en nu negen maanden later heb ik nog altijd last en pijn.
Als ik langer loop verkrampt mijn voet en voelt het als een houtblok. Ik deed een poging maar moest opgeven met 3 km op de Gavia. Een redding bovenop een berg leek mij niet zo’n goed idee. Heel zuur, maar ik heb mijn tijd goed kunnen besteden met helpen opbouwen, mensen weer naar het hotel rijden én op de Stelvio heb ik het verkeer met Jan mogen regelen. En Waarschuwing! Ik kijk nogal…. nuja laten we maar zeggen geconcentreerd. Onderaan deel ik met jullie verschillende filmpjes.

Ieder geval moet plan C in werking gesteld worden, dit in overleg met arts.
Voor wie het gemist heeft, door een auto-ongeval ging ik van hardlopen naar wandelen, plan B dus en voor versie ’22 ga ik proberen te trainen voor met de fiets. Het kan geen kwaad en als mijn voet toch het aan kan, kan ik altijd switschen, of half om half doen. We gaan wel zien.
Dus vandaag, deed ik mijn eerste ronde na mijn 10- uurs dienst. Waarom? In NL was de mito-estafette, hoewel niet op hetzelfde tijdstip als Fam. Dijkstra, leek het mee een tof begin, om dit toch een beetje samen te doen.

Hoewel het een training van niks is, is het wel een begin. Het was een rommeltje, Eerst banden oppompen, daarna vloog de ketting eraf. Toen proberen te leren te fietsen met weinig weerstand op de heuveltjes, en verrek dat is moeilijk! Daar is nog veel te winnen 😛 Vooral mijn conditie is om te huilen zo slecht…
Verder gefietst over een steenpad, over gras en op een asfaltweg. En de asfaltweg had de hele tijd een stijging. Hoewel ik de neiging verder te gaan, moest ik terug van mijzelf. Want morgen heb ik een hele vroege dienst en mag ik op 02:30 opstaan. 😀 En slaap is net zo belangrijk.

Ik fietste 11.53 km in ongeveer 45 min.
Klim met het grootste hoogteverschil is 163m.
Het langzaamste was 8.73 km/h
Het snelste was 32.91km/h

Ieder geval is het echt begonnen, de eerste 13km van de 10.000 zit er op….Tellen jullie mee? Vanaf 1 oktober kunnen we ons weer inschrijven, ik doe dat, doe jij mee of sponsor je mijn kilometers? Je helpt mij, maar vooral help je Willem en zijn lotgenoten! <3

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.