Moeder Doorn – Juliet Marillier*

Moeder doornNou deze sukkel had de datum verkeerd genoteerd. Dus mijn recensie van de blogtour is te laat. Sorry!
Helaas dit keer geen hardcopy van het boek en dat is jammer mijn app op de telefoon liet niet alles juist zien. Maar de letters stonden goed, dus lezen ging prima. Btw dit echt de app!

De flaptekst:
Fantasygigant Juliet Marillier komt met een bundel vol sprookjes, die ze op haar eigen unieke wijze hervertelt. Met prachtige illustraties van Kathleen Jennings. Stap een sprookjeswereld binnen die anders is dan je zou verwachten. De levens van Lara, Niamh, Bella en Katrin krijgen een onverwachte wending als ze wezens uit de Andere Wereld tegenkomen, die hen wijze lessen leren, op schattenjacht sturen of aansporen voor ware liefde te vechten. Deze vier verhalen getuigen van moed en vriendelijkheid. Ze gaan over trouw zijn aan jezelf en het herkennen van het goede in anderen.

Mijn mening:
Het is geen dik boek, maar het is wel een goed gevuld boek. De verhalen zijn hervertelde sprookjes, maar dusdanig anders dat het een verademing is van het overbekende! Ook zitten er leuke tekeningen in het boek. Maar het mooist is de cover! Zo mooi. Ik heb dus een e-book gekregen om te recenseren en dit is zeker een boek wat ik ook in de kast wil hebben. Om mijn toekomstige kinderen ook deze versie te kunnen voorlezen! Ik vind het een onmisbare aanvulling! Bij elk verhaal word aan het einde nog wat extra info gegeven. Op welk origineel sprookje het gebaseerd is, in welk boek, welk jaar en door wie. Dingen die ik niet wist. Dus het is nog leerzaam ook 😛
Een boek voor elke leeftijd dus!

‘Moeder Doorn’ hoort bij een blogtour! Alle eerdere recensies kan je hier vinden!

Moeder Doorn


Origineel geschreven door Anja de Rijk op 13-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Moeder Doorn’ bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.